יממה קטלנית: 936 קורבנות קורונה בבריטניה

הרשויות בממלכה מדווחות על עלייה נוספת במספר המתים כתוצאה מהווירוס • מצבו של ראש הממשלה ג'ונסון מוגדר יציב

ממלכה במשבר // צילום: אי.אף.פי

ממלכה במשבר: הרשויות בבריטניה דיווחו הערב (רביעי) על עלייה נוספת במספר המתים כתוצאה מנגיף הקורונה, ביום הקטלני ביותר מאז התפרץ הנגיף בממלכה.

בוריס ג'ונסון: אני נשאר בבידוד // צילום: רויטרס

על פי הודעת הרשויות במדינה, ביממה האחרונה נפטרו 936 בני אדם כתוצאה מהווירוס, ובסך הכל מאז תחילת ההתפרצות - 7,095 בני אדם נפטרו ממחלת הקורונה.

במקביל לכך, מצבו של ראש ממשלת בריטניה בוריס ג'ונסון, שנדבק גם הוא בנגיף והועבר לבית החולים ביום ראשון, ממשיך להיות יציב, אך הוא עדיין מאושפז במחלקה לטיפול נמרץ בבית החולים סיינט תומאס.

על פי הודעת בית ראש הממשלה בדאונינג 10, ג'ונסון בשלב זה לא מסוגל למלא את תפקידו, אך מתקשר עם סביבתו והוא מגיב לטיפול שאותו הוא מקבל. עוד נמסר מבית ראש הממשלה כי ההנחיות בנוגע לסגר בבריטניה ימשיכו גם בשבוע הקרוב – ולפחות עד להשתלטות על התפשטות הנגיף.

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר