אודי Q3 ספורטבק בישראל

אודי מתחילה לשווק את גרסת הספורטבק דמוית הקופה של ה-Q3 בישראל. החל מ-260,000 שקלים

אודי Q3 ספורטבק מתחיל את דרכו המקומית. מדובר בגרסה בעלת מרכב דמוי קופה לרכב הפנאי המוכר של החברה. הוא מגיע לכאן עם מנוע מוגדש בנפח 1.5 ל’ המפיק 150 כ”ס ומומנט מירבי של 25.5  קג”מ. הכוח עובר אל הגלגלים הקדמיים דרך תיבה בעלת 7 יחסי העברה.


עוד מאוברדרייב >>>


יחידת ההנעה הבודדת מוצעת בשתי רמות גימור, קומפורט וטק-פאק כשהמחירים מתחילים ב-260,000 שקלים. כבר מרמת הגימור הבסיסית אפשר למצוא כאן את הקוקפיט הדיגיטלי של אודי וגם מסך מגע בגודל 8.8  אינץ’. יש גם מערכת שמע הכוללת 6 רמקולים, מערכת בקרת אקלים מפוצלת, גג שמש פנורמי, מושב נהג מתכוונן חשמלית, מפתח חכם, דלת תא מטען חשמלית וחיישני חניה עם חיווי ויזואלי.



 


בצד אבזור הבטיחות אפשר למצוא כאן יכולת בלימה אוטונומית, שמירה על הנתיב ועוד. גרסת האבזור הבכירה מוסיפה, בין השאר, מצלמה לנסיעה לאחור, התראה על רכבים בשטח מת ובקרת שיוט אדפטיבית.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר