הצלחה ישראלית: גלידת אניטה תפתח סניף במנהטן

רשת הגלידות התל אביבית רושמת לה הצלחה נוספת לאחר שיצאה לשוק באוסטרליה, ותפתח סניפים בפוארטו ריקו וניו יורק

צילום: איציק מילר // ניחוח של חו"ל גם בנווה צדק. הסניף המחודש

בשורות משמחות מעבר לים: לאחר שהגיעו לאוסטרליה עם הגלידה המוצלחת במרכז סידני ובבונדי ביץ', ממשיכה רשת הגלידה "אניטה" הישראלית להתרחב מעבר לים.

בשבוע שעבר החל השיפוץ של הסניף הראשון בעיר סאן חואן באי הקראיבי פורטו ריקו, הסניף יפתח בסוף חודש אוגוסט ויביא לראשונה לאי את המותג הישראלי .

כך יראה סניף פורטו ריקו

האי, שכל תושביו אמריקאים ונתמך על ידי מדינת ארצות הברית, הוא אי של חופש, שמש וים ותעשיית הגלידה בו עדיין אינה מפותחת. עדי אביטל, הבעלים של הרשת, זיהה את ההזדמנות להביא את הגלידה הישראלית לאי הקטן שמונה 3 מיליון תושבים ומיליוני תיירים פוקדים אותו בכל שנה, כך שמדובר בבשורה של ממש עבור המקומיים. 

סניף שבזי החדש // צילום: איציק מילר

סניף נוסף שיפתח בסוף אוגוסט יתמקם במנהטן, ניו יורק, קרוב לסנטרל פארק ויתפרס על 100 מ"ר. במקום יוצבו ויטרינות ענק עם 40 טעמים, עמדת מקפא יוגורוט עם עשרות תוספות, ברזי שוקולד ועוד.

כמו כן, בסוף ספטמבר יפתח הסניף השלישי באוסטרליה, במרכז הקניות ווסט פילד, רשת קניונים עולמית, הסניף יתפרס על 80 מ"ר ויפנה לכיוון הרחוב. על עיצוב כל הסניפים מופקדת האדריכלית אלונה אליאסי ויהיה זהה בעיצובו לסניף היוקרתי שעבר מתיחת פנים ברחוב שבזי בנווה צדק. 

ממשיכים להתרחב מעבר לים. גלידת אניטה // צילום: מאי סושיאל טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר