מכבי חיפה ממשיכה לבנות את הסגל לעונה הקרובה, וב"אס" הספרדי נטען הערב (רביעי) כי הירוקים "הולכים בכל הכוח על אנדר איטורספה". הקשר בן ה-30 מעורר עניין ברחבי אירופה ועל פי הדיווחים מספר קבוצות מעוניינות בו, בין היתר פאוק סלוניקי וחטאפה ואף קבוצות מליגות שונות באסיה. אך מבין כל האפשרויות מדגישים בספרד כי מכבי חיפה היא הקבוצה הרצינית ביותר שסימנה את איטורספה.
במכבי חיפה אישרו את הפרסום על המשא ומתן מול הקשר הספרדי. מקורב לפרטים סיפר כי הירוקים מוכנים לשלם לשחקן בילבאו לשעבר סכום של למעלה מ-400 אלף יורו לעונה כדי שיגיע לישראל. יחד עם זאת לאיטורספה מספר הצעות מקבוצות באירופה.
אנדר איטורספה גדל במחלקת הנוער של אתלטיק בילבאו, ושיחק בקבוצה לאורך כל הקריירה שלו עד כה. הוא שותף ב-232 משחקים בליגה הספרדית בהם כבש 3 שערים. מדובר בקשר אחורי טכני, אך הוא בקושי שיחק בעונה החולפת בשל פציעות, מה שהוביל לשחרורו מהמועדון הבאסקי וכעת הוא שחקן חופשי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו