כמה פעמים צילצלו אורחים ואמרו שהם באזור ולא היו לכם אפילו נשנוש קטן להציע ליד הקפה? קבלו במחיאות כפיים סוערות את הקינוח הכי קליל שגם בקיץ אין סיבה לוותר עליו - קרמבו אוראו.
מצרכים:
200 גרם חלבונים
360 גרם סוכר
40 גרם גלוקוז
100 גרם מים
עוגיות אוראו
חבילת שוקולד מריר כאופציה לקישוט מעל
אופן ההכנה:
מחממים בסיר קטן מים, סוכר וגלוקוז ב-113 מעלות. ברגע שמגיעים לטמפרטורה הרצויה מתחילים להקציף את החלבונים במיקסר, וברגע שמגיעים ל-120 מעלות מוסיפים בזרם דק תוך כדי הקצפה את הסירופ הרותח אל תוך החלבונים.
ממתינים עד לקבלת קצף תפוח ויציב ומתחילים בחגיגה. אני ממליצה להיעזר בשקית זילוף עם צנטר עגול עבה או לחילופין לחתוך את השקית עצמה.
לזלף את המרנג על עוגיות האוראו. ניתן לחמם בקערה בפולסים קצרים של 30 שנים את השוקולד במיקרו עד לקבלת מסה אחידה ונוזלית ולקשט מעל הקרמבו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו