פיצוץ מכוער בבית האח הגדול: שי חי טען ששמע כי עדן אמרה שהיא שונאת ערבים, ובעקבות הדברים החליט להתעמת איתה. עדן ניסתה להבין איך שי חי שמע את הדברים עם כמה מדיירי הבית, ולאחר זמן קצר ביקש ממנה לדבר בצד, שם התעמת איתה, וזו טענה שהדבר פוגע בה בחוץ וגורם לה להיראות רע.
במהלך העימות עדן הכחישה את הדברים וניסתה להסביר את עצמה. שי חי ניסה להוריד את הלהבות והבהיר שלא יחשוף מי הדייר שאמר לו שעדן טענה שהיא שונאת ערבים. הישאם התייחס לדברים שאמרה כביכול עדן, וטען שהיא צריכה לעמוד מאחורי הדברים שאמרה.
עוד בנושא:
מרגש: הצעת נישואים בבית "האח הגדול"
שי חי חושף: "לא התקבלתי לחברת אבטחה"
האירוע הפך לשיחת היום בבית וגרר דיירים אחרים ופיצוץ גדול בין שניים מהדיירים הכי חזקים ומשמעותיים בבית, שי חי ועדי לאון. בשיחה עם נטלי ואסף תקף עדי לאון את שי חי וזעם על ההתנהלות שלו. במהלך השיחה הטיח עדי לאון האשמות קשות על שי חי, ונראה היה שהוא מצליח לשכנע גם את נטלי וגם את אסף לבחור בצד שלו.
זמן קצר לאחר מכן, שי חי ישב עם בן זיני בפינת העישון וחשף שם את הסוד הגדול שלו. בהתחלה הוא התקשה לחשוף את מה ששמר בבטן, אך בהמשך, לאחר שוויקי הצטרפה לשיחה, הוא שיתף: "הבטחתי לתניה שלא אגיע למצב של הפעם הקודמת, שלא אתנהג ככה, שלא אריב בצורה כזאת, אבל עכשיו אני מפר את מה שהבטחתי לתניה".
שי חי כועס על הצורה שבה תניה העבירה לו את המסר שהיא אוהבת אותו, והוא בטוח שהוא מאכזב אותה בהתנהלות שלו בבית. "הבטחתי שזה לא יגיע לזה, אבל עכשיו מי שיבוא בדרך שלי יגלה מפלצת. אני לא חושב על אף אחד והולך בדרך שלי, רק שלי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו