יפעת שאשא ביטון תמונה לשרת הבינוי והשיכון

לאחר פרישתו של יואב גלנט מכולנו, החליט יו"ר המפלגה משה כחלון למנות את חברת הכנסת לתפקיד • הכנסת צפויה לאשר את מינויה ביום רביעי הקרוב

התנגדה לאמנה. שרת החינוך, יפעת שאשא ביטון , צילום: אורן בו חקון

יו"ר כולנו ושר האוצר, משה כחלון, החליט למנות את ח"כ יפעת שאשא ביטון לשרת הבינוי והשיכון במקומו של יואב גלנט, שעזב לליכוד ומונה על ידי ראש הממשלה נתניהו לשר הקליטה. 

כחלון ביקש הערב (שני) ממזכירות הממשלה לבצע את התהליך הנדרש לצורך אישור מינויה של שאשא ביטון לתפקיד. ביום רביעי הקרוב צפויה מליאת הכנסת לאשר את המינוי באופן סופי.

ח"כ שאשא ביטון, בת 45, ילידת קריית שמונה, מחזיקה בדוקטורט בחינוך מטעם אוניברסיטת חיפה. היא נשואה ואם לשלושה. בעבר שימשה כסגנית ראש עיריית קריית שמונה וכסגנית נשיא מכללת "אוהלו". במהלך הקדנציה הנוכחית כיהנה כיו"ר הוועדה לזכויות הילד בכנסת.

"תיק הבינוי והשיכון הינו תיק חברתי-כלכלי מרכזי בממשלה, ואני בטוח שיפעת תמלא את תפקיד השרה במקצועיות, במסירות ובהצלחה - לטובת כלל אזרחי ישראל", אמר יו"ר כולנו משה כחלון. 

"אני מודה לשר כחלון על האמון שהוא נותן בי ומודעת היטב לחשיבות התפקיד. אעשה ככל יכולתי על מנת לבצע אותו על הצד הטוב ביותר", אמרה שאשא ביטון.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר