שחקן "בית הנייר" התרגש בספארי ברמת גן

פעם וטרינר, היום השודד "הלסינקי" מהסדרה המצליחה • השחקן דארקו פריק הגיע לארץ, העביר סדנת משחק ונהנה להאכיל את הג'ירפות • בספארי סיפרו ל"ישראל היום": "פריק התלהב מאוד מהסיור ואפילו סיים את יום שישי בקידוש עם מנהל בית החולים"

לוקח הפסקה משודים ומאכיל ג'ירפות // צילום: הספארי רמת גן

הוליווד הגיעה לספארי בארץ הקודש: ביום שישי אחר הצהריים הגיע לספארי ברמת גן לא אחר מאשר דארקו פריק, השחקן הנודע שמגלם את דמותו של הלסינקי השודד בסדרה המצליחה "בית הנייר" שמשודרת ב"נטפליקס".

הכוכב, שהגיע לשבוע בישראל להעביר סדנת משחק בתל אביב, הגיע עם אשתו רוקסי ובנו הקטן לביקור בספארי, המרכז הזואולוגי רמת גן. את הביקור ארגן המפיק דויד גואידו פטרוני. פריק, שהתרגש מאוד מהסיור גילה: "בעברי הייתי וטרינר. למדתי ברומניה ועבדתי שנה במקצוע. איזה כיף ומדהים להיות פה". מי שערך עבורו את הסיור היה ד"ר יגאל הורוביץ, הווטרינר הראשי ומנהל בית החולים "לחיות בר", שדובר איטלקית.

במסגרת הסיור האכיל "הלסינקי" עטלף פצוע, ראה את האריות נכנסים לבית הלילה והתרגש במיוחד מהאכלת הג'ירפות, ממש כמו ילד נרגש. כמו כן, השחקן פריק הכיר מקרוב גם את "יוסי", הפיל הגדול ביותר בגני החיות בעולם ואת לטאת כוח הקומודו "שאול" והנקות "חליסי" ו"אבישג". פריק ציין כי שאול הלטאה "בהחלט נראה כמו דרקון אמיתי".

בספארי סיפרו ל"ישראל היום" כי "פריק התלהב מאוד מהסיור ואפילו התחבר כל כך למנהל בית החולים, שאת הערב הוא סיים עם משפחתו בקידוש בביתו והתרשם מאוד מהמסורת. הוא מת על בעלי חיים והראה לנו את כל הקעקועים שלו. יש לו קעקוע ענק של דוב, על הבטן סוסים, ועל הידיים קעקועים של דבורים".

פריק ואשתו רוקסי מאכילים את העטלף בספארי // צילום: הספארי רמת גן

בנוסף, דארקו פריק אמר שירצה מאוד לפעול למען חיות הבר. הוא התלהב מגודל בית החולים לחיות ומהיקף בעלי החיים שמגיעים לטיפול מידי שנה.

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר