השף יורם ניצן, שבעבר היה השף הראשי של מול ים ובינדלה פותח מסעדה חדשה. מסעדת nomi, הממוקמת במלון דיוויד אינטרקונטיננטל תתמחה במטבח ישראלי מודרני, ובניגוד למסעדות הקודמות של השף המוערך שהגישו מנות של בפירות ים, המסעדה הזו תהיה כשרה.
על כך אומר ניצן: "לאחר חודשים של דיונים ותכנונים קפדניים, אני נרגש לקראת האתגר החדש של פתיחת מסעדה חדשה, יוקרתית וכשרה – בהחלט שינוי אחרי שנים בהן התמחיתי בעיקר בפירות ים".
אניולוטי תירס. גרסה דומה למה המצוינת שהיתה בבינדלה // אפיק גבאי
כמו מסעדות אחרות שנפתחו בתקופה האחרונה ומתבססים על חומרי גלם מקומיים, גם ניצן מבהיר שהתפריט של nomi עשיר בטעמים ובניחוחות ישראליים, שנרקחו ממיטב המרכיבים הגדלים בישראל.
בין המנות המוגשות במסעדה החדשה תמצאו אנטריקוט נתח אנגוס על גריל, ראגו פטריות, דלעת כבושה, רוטב קברנה (178 שקלים), נתח קצבים עשוי למחצה על הגריל, בק צ'וי, ירקות צלויים, ציר בלסמי (162 שקלים ).
נתח קצבים // אפיק גבאי
אוהבי הדגים יוכלו להזמין פילה דובר סול, ציר לפת ולמון גראס, אוממי, גרני סמית' (78 שקלים), פילה לוקוס בגריל, לצד סלסלסת עגבניות סיצליאנית, זיתי קלמטה, בייבי תרד צלפים ושמן זית (176 שקלים).
טרטר דג // אפיק גבאי
בתפריט מנות צמחוניות וטבעוניות כדוגמת אספרגוס טמפורה (62 שקלים) ומרק שורשים הידוע של השף יורם ניצן שמלווה אותו החל מימיו כשף מסעדת מול ים.
שעות פתיחה: ימי ראשון עד חמישי, ארוחת צוהריים (15:00-13:00) וארוחת ערב (22:00-18:00). רח' קאופמן 12, תל אביב, טלפון: 03-7951255
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו