צילום: מתוך האינסטגרם // הודיה כהן

הראשונה לריאליטי החדש בקשת: דוגמנית בת 19

מזה חודשים רבים שמדברים על התשובה של "קשת" ל"האח הגדול", שעברה למתחרים, וצפויה לעלות סוף סוף בינואר 2019 • הכירו את המתמודדת הראשונה בתוכנית

המתמודדת הראשונה נחשפת: הנה לכם חשיפה ראשונה של אחת המשתתפות הצפויות להיכנס לריאליטי החדש של יורם זק וארז טל בקשת, שאמור לתת מענה ל"האח הגדול" של רשת, לאחר המהפכה הגדולה בשוק הטלוויזיה בישראל.

קוראים לה הודיה כהן, בת 19, דוגמנית אנונימית עם יותר מ-55 אלף עוקבים באינסטגרם. במקור היא  מיוצגת בסוכנות ‭ ITM‬שבה מיוצגות בין היתר מריה דומרק, עדן סבן, עדן פינס ועוד.

כהן היתה במגעים גם עם הפקת "האח הגדול ‭ ,"VIP‬אך בסופו של דבר צפויה להיכנס לפורמט החדש של המתחרים. אם לא יהיו עיכובים של הרגע האחרון, התוכנית תעלה בינואר 2019.


מוכנים להודיה? // מתוך האינסטגרם

הריאליטי החדש של זק וטל ישודר ממתחם הפרויקט הטלוויזיוני החדש שמוקם בימים אלה עבור קשת 12 ביבנה. הריאליטי יציע שידורים חיים 24/7, בדומה ל"האח הגדול". בקשה לערוץ ייעודי עבור הריאליטי החדש התקבלה אצל מועצת הכבלים והלוויין, באפיק המוכר לכולנו.

מקשת 12 נמסר בתגובה: "אנחנו לא מגיבים על שמועות הנוגעות לתכנית החדשה. כל הפרטים ייחשפו בעתיד הקרוב".

 • לי בירן חוזר ל"סיון" של יגאל בשן

 • תנאי לסאבלימינל: לבוש צנוע

 • יש תקווה? ישראל נגד רוג'ר ווטרס

 • אנה ואיל מאוהבים מעל הראש

 • ממד חדש: ספיידרמן שלא הכרתם

 • האישה הכי אמיתית בטלוויזיה

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו