"לעצור את עבודות הרכבת בשבת"

ליצמן, דרעי וגפני פנו לראש הממשלה בדרישה לעצור את העבודות על הרכבת התחתית בבני ברק • הצעד: כחודש לאחר סערת העבודות על הגשר באיילון • העירייה קראה לצאת להפגין

עבודות הרכבת // צילום: יהושע יוסף

שוב סערה בקואליציה סביב עבודות בשבת: ראשי הסיעות החרדיות - ח"כ משה גפני (יהדות התורה), סגן השר יעקב ליצמן (יהדות התורה) ואריה דרעי (ש"ס) דורשים מראש הממשלה נתניהו להתערב ולעצור את העבודות בשבת על הרכבת התחתית בבני ברק.

בשבת האחרונה התקיימו הפגנות בעיר, במחאה על כך שהעבודות על הרכבת נמשכות כל העת, גם במהלך סופי השבוע. עיריית בני ברק פרסמה מודעות, שבהן קראה להפגין נגד העבודות, וכעת הח"כים מצטרפים למחאה.

משבר חדש? בנימין נתניהו עם השר אריה דרעי וסגן השר יעקב ליצמן // צילום: קובי גדעון, לע"מ

הצעד של החרדים מגיע כחודש לאחר סערת השבת האחרונה סביב הקמת גשר יהודית מעל נתיבי איילון, שתוכננה להתקיים בשבת בשל העובדה כי נדרשת חסימה של התנועה בכביש. ראשי הסיעות החרדיות התרעמו על ביצוע העבודות שתוכננו להתבצע בשישה ימי שבת שונים. 

שר התחבורה ישראל כ"ץ החליט לבסוף להקפיא את העבודות והודיע כי הן יעוכבו בכחצי שנה. על פי גורמים מסוימים, מבחינה לוגיסטית ביצוע העבודות באמצע השבוע לא מתאפשר. 

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר