קולומביה: ישראלים נעצרו בחשד להפעלת רשת מין

שני ישראלים נעצרו בחשד להפעלת הרשת בעיר קרטחנה, במסגרתה נוצלו צעירות בגילאי 14 עד 17 • המשטרה ביקשה מהאינטרפול מידע על אסי בן מוש, ישראלי שגורש מהמדינה בנובמבר

משטרת קולומביה (אילוסטרציה) // צילום: Getty Images

שני ישראלים נעצרו בקולומביה בחשד להפעלת רשת מין בעיר קרטחנה, במסגרתה נוצלו צעירות בגילאי 14 עד 17. ישראלי נוסף, אסי בן מוש, שגורש מהמדינה בחודש נובמבר האחרון בשל החשד שניהל רשת מין בהוסטל "בנחמין" שבבעלותו, חשוד גם בפרשה זו ומשרד התובע הכללי ביקש מהאינטרפול להוציא נגדו צו כחול, שמשמעותו קבלת מידע על החשוד, אך לא צו מעצר.

 

על פי דיווח, בן מוש נראה לאחרונה בעיר ברצלונה. במסגרת המבצע נעצרו 18 בני אדם, חלקם אזרחים זרים וחלקם מקומיים, כשבין החשודים ישנם גם שני שוטרים. מבצע המעצרים כלל פשיטות על חמישה בתי מלון בעיר. על פי החשד נוצלו לא פחות מ-250 קטינים במסגרת הרשת. אותם קטינים גויסו על ידי "מאדאם". הנאשמים מסתכנים בעונשי מאסר של עד 37 שנים.

 

דווח כי נראה בברצלונה. אסי מוש

 

התובע הכללי, נסטור הואמברטו, מסר שמדובר במבצע הגדול ביותר שנעשה כנגד רשת מין. הוא הוסיף כי חקירה סמויה התנהלה במשך חצי שנה. במבצע השתתפו בין היתר גם כוחות מהצבא וחיל הים הקולומבינאי. 

 

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

 

 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר