צילום: הרצי שפירא // קוזלי

מוצא גופת מג'די חלבי: רוצה את הפרס

את הפרס הכספי בסך 10 מיליון דולר הבטיחה עמותת "לחופש נולד" לכל מי שיביא מידע על גורלו של החייל • נציגי העמותה : העמותה אינה פעילה עוד

איברהים קוזלי, שמצא את שרידי גופתו של החייל הנעדר מג'די חלבי, מתכנן לתבוע לעצמו את הפרס הכספי בסך 10 מיליון דולר שהבטיחה עמותת "לחופש נולד" לכל מי שיביא מידע על גורלו של החייל שנעדר שבע שנים וחצי.

לדברי קוזלי, נציגי העמותה אמרו לו כי מדובר בעמותה שלמעשה אינה פעילה עוד, ולפיכך אין ממי לדרוש את הסכום. "בימים הקרובים אבדוק עם עורך דין כיצד אני מקבל את הכסף שמגיע לי", אמר ל"ישראל היום", "בזכותי התעלומה נפתרה. אם לי לא מגיע הפרס, אז למי כן? אני לא מחפש להתעשר. אם אקבל את הכסף, אקים מפעל הנצחה על שמו של מג'די חלבי ובמסגרתו נפעיל פרויקטים לרווחת העדה הדרוזית וברית הדם עם מדינת ישראל וצה"ל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו