כן, אתם רואים נכון: אלו אביחי אוחנה ומעיין אשכנזי מתנשקים שם מאחורי המסכות. לא, אין צורך לתלוש שיערות, הם לא חוזרים להיות ביחד.
מדובר בקמפיין של מותג הקוסמטיקה MAELYS בשיתוף עמותת "מרכז גרנות", ששמו "Love Needs No Filters" ומטרתו "לעשות כבוד לאהבה טהורה, ללא הבדלי דת, מין, גיל וגזע".
על מנת לעודד את האהבה הזאת, הפגישו אנשים מרקעים שונים – יהודים וערבים, לבנים ושחורים, אביחיים ומעייניים, וביקשו מהם להתנשק עבור המטרה הנעלה, כשעל פניהם מסכות פנים. כל זאת בסרטון מרגש שצולם במיוחד לקמפיין זה.
• בעקבות הבקסטריט בויז: "גל תיירות" לישראל
אגב, כל בנאדם שיתרום כסף לעמותה בעמוד הייעודי, יקבל בחינם שתי מסיכות פנים של MAELYS וכל הכנסות הקמפיין ייתרמו לעמותת מרכז גרנות למען עידוד תקשורת מקרבת לבבות בחברה הישראלית. מה שצריך זה להעלות תמונת נשיקה לוהטת עם בן או בת הזוג לרשתות החברתיות עם ההאשטאג LoveNeedsNoFilters#.
מישהו זקוק לפרטנר לנשיקה?
יום אהבה שמח, גם לאקסים // צילום: מתוך האינסטגרם
והנה נשיקה מהימים שהם כן היו ביחד // מתוך האינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו