פרטים מזעזעים נחשפו אתמול על פרשת מותה של החיילת במסיבת הטבע בנגב שנערכה בתחילת החודש. מחקירת המשטרה עולה כי הצעירה הוחזקה במשך שעות במכוניתו של אחד החשודים, חרף מצבה הקשה.
אף אחד מהחשודים לא פעל לעזרת הצעירה ולא הזעיק גורמי הצלה ורפואה למקום. המשטרה והפרקליטות נמצאות כעת לקראת סוף החקירה וקבלת החלטה על סעיפי האישום בפרשת מותה של החיילת, שמצאה את מותה במסיבת טבע בנגב בתחילת החודש. על פי הערכות, החשודים יואשמו בהריגה אם יתבסס קשר ישיר בין מותה לאחריותם לאירוע.
כפי הנראה, החשודים בחרו לא להזעיק גורמי רפואה מחשש כי בעקבות פנייה זו תיסגר המסיבה על ידי המשטרה. הצעירה פונתה לבית החולים רק לאחר ששוטרים שהגיעו למקום מצאו אותה במצב קשה. היא נפטרה לאחר כמה ימי אשפוז, שבהם התברר כי סבלה ממכת חום קשה שהובילה לקריסה מוחלטת של גופה. בבדיקות שערכו לה צוותים רפואיים לא נמצאה כל עדות לשימוש בסמים או באלכוהול. היא אובחנה כסובלת מנזק מוחי בלתי הפיך. בשל כך, גם לא נמצאה מתאימה לתרומת איברים.
במהלך החקירה נעצרו שבעה מעורבים בחשד שארגנו את האירוע, סחרו בסמים וסיפקו שירותי שמירה וניקיון למסיבה. עוד עלה מהחקירה כי בשלב מסוים החלה המנוחה לפרכס, ועדיין לא מצאו החשודים לנכון לפנות אותה לבית החולים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו