מרגש: באישור מיוחד – כלב ביקר את פצועת המלחמה בבית החולים

בצעד חריג, בביה"ח אסותא אשדוד אישרו להכניס למקום כלב של אחת מפצועות מתקפת הטרור במסיבת הטבע בקיבוץ רעים • תוך זמן קצר נרשם שיפור במצבה: "אין ספק שהמפגש סייע ותרם לכך"

הפצועה והכלב שלה. צילום: דוברות בית החולים אסותא

מבלים רבים נרצחו במתקפת הטרור שהתרחשה בסוף השבוע האחרון בקיבוץ רעים שבדרום הארץ, ורבים נוספים נפצעו מירי המחבלים.

אחת מאותן פצועות הגיעה בסוף השבוע האחרון אל בית החולים אסותא באשדוד, כשמצבה הוגדר קשה. לאחר שיפור והתייצבות במצבה, היא הועברה להמשך טיפול במחלקה האורתופדית במקום.

עדויות מהטבח במסיבת הטבע בקיבוץ רעים // 27 א'


על מנת להקל על מצבה, בני משפחתה ביקשו להכניס את הכלב שלה לבית החולים. לאור ההבנה כי המעשה יכול להביא לשיפור במצבה הבריאותי של הפצועה ולעודד את רוחה, ולאחר התערבות של גורמי השירות, התפעול והסיעוד בבית החולים, הבקשה אושרה בצעד חריג.

לשמחתם כולם, לא עבר זמן רב מאז שהכלב נכנס אל בית החולים עד שנרשם שיפור נוסף במצבה של המטופלת. "אין ספק שהמפגש עם הכלב סייע ותרם להשתפרות מצבה", מסרו בני משפחתה של הפצועה. "זה לא מובן בכלל שאל מול המציאות והעומס שמוטל בימים אלו על בית החולים, הם מצאו זמן להתעמק בבקשה ולמצוא את הדרך להוציא אותה לפועל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר