אס.או.אס חיות
נחל: כלבה מתוקה מאוד, שהגיעה אלינו עם שלושה גורים שנמצאו זרוקים בדרום הארץ, ונשארה אחרונה בכלבייה. היא חברותית כלפי כלבים אחרים ואוהבת אנשים וליטופים. מחכה למשפחה, ותתאים גם לבית עם ילדים קטנים.
מולי: גורה מתוקה בת כשמונה חודשים. חברותית ומסתדרת עם כלבים אחרים. יש לה שובבות גורית, והיא אוהבת מאוד משחקים בגינה וטיולים.
מרתה: כלבה מקסימה בת 3 וחצי. טובת לב וחברותית כלפי כולם - כולל חתולים. היא מלאת אהבה ומחפשת תשומת לב. רגילה לחיים בבית, ותתאים למשפחה עם ילדים קטנים ובעלי חיים נוספים.
סנואו: כלבה עדינה בת כשנה וחצי. הגיעה אלינו מכלוב בהסגר, ונמצאת כעת באומנה במסגרת פרויקט הסטודנטים "חבר כלבבי". היא יכולה להיות מאוד שובבה ומצחיקה בחוץ, אבל בבית היא תמיד מאוד רגועה. תהיה מושלמת ככלבת משפחה.
לפרטים חייגו 03-7441010 או 03-7441111.
הרצליה ונתניה אוהבות חיות
מינה: רועה בלגית חברותית בת כשנתיים וחצי. שובבה ואנרגטית, אבל יודעת גם להתפנק ולתת המון אהבה. היא מחונכת לצרכים ומסתדרת עם כלבים אחרים. כלבה בינונית-גדולה.
תומאס: האסקי מעורב בן 3, שהגיע לכלבייה לאחר שנזרק מביתו. כלב של אנשים, שאוהב מאוד להתלטף ולהתחבק. חשובה לו מאוד תשומת הלב והוא לא אוהב שגונבים לו את ההצגה, ולכן יתאים לבית שבו יהיה כלב יחיד. כלב בינוני-גדול.
ליצירת קשר שלחו הודעה בווטסאפ למספר 055-6675229.
צער בעלי חיים רמת גן והסביבה
זלדה: גורה מתוקה בת חצי שנה. שובבה, שמחה, טובת לב ואוהבת מאוד חיבוקים. היא מסתדרת עם כלבים אחרים, מתמסרת ומושלמת למשפחה עם ילדים. הייתה כלבת בית.
טוי: תחש מעורב בן שנתיים וחצי. אנרגטי, מתלטף, מחבק ומתמסר. נפלא עם ילדים ומסתדר עם כל הכלבים. זקוק לבית ספורטיבי שישקיע בפריקת אנרגיה יומית.
ריי: כלבון אנרגטי בן שנה וחצי. חברותי, שובב וסקרן. מסתדר עם כלבים אחרים, אך לא יתאים לבית עם ילדים.
זלדה: גורה מתוקה בת חצי שנה. שובבה, שמחה, טובת לב ואוהבת מאוד חיבוקים. מסתדרת עם כלבים אחרים, מתמסרת ומושלמת למשפחה עם ילדים. הייתה כלבת בית.
לפרטים נוספים ניתן לחייג לצער בעלי חיים רמת גן והסביבה במספר 2313*, או להגיע לחפץ חיים 4 תל אביב.
תנו לחיות לחיות
סימבה: כלב מקסים ואוהב, שמזלו לא שפר עליו. הוא אמנם נלחץ במפגשים ראשוניים עם אנשים חדשים, לאחר שנזנח פעמיים על ידי בעלים קודמים, אבל כשהוא מתאהב - זו אהבה גדולה, עד הסוף.
לודוויג: חתולונת עדינה ומקסימה בעלת 3 רגליים. היא תמלא את הבית בקסם ובאהבה ללא גבולות, ותעשה לכם בלב ריגושים בלי סוף.
לוסי: כלבה מתוקה ומצחיקה. ננטשה לאחר שלבעליה נמאס מה"משחק", ולכן היא נלחצת כשהיא פוגשת אנשים חדשים. כלבה טובה שמחכה יותר מדי זמן לבית אוהב.
לפרטים לגבי אימוץ חייגו למספר 3703* - שלוחה 3. כל הכלבים והחתולים מופיעים באתר שלנו.
כפר סבא ורעננה אוהבות חיות
אריק: גור מתוק בן שלושה חודשים וחצי. חברותי לכולם, עדין ומקסים במיוחד, וגם מחוסן ובעל שבב. מחפש בית אחראי וסבלני שמבין את הכרוך בגידול ובחינוך גורים, ויתאים גם לבית עם ילדים.
סוזי: גורת חתולים מתוקה ועדינה. הגיעה אלינו מפוחדת, וכיום, לאחר טיפול מסור, היא מתמסרת, נינוחה ובעלת ביטחון. היא מחפשת להיות חלק ממשפחה חמה ואוהבת.
לאימוץ הכלבים חייגו 054-6964142. באין מענה, שלחו הודעה.
לאימוץ הכלבים בתיאום מראש חייגו 054-3389490 או 058-6962145. באין מענה, שלחו הודעה.
צער בעלי חיים תל אביב
נורה: גורת חתולים עדינה, רגועה, חברותית ותקשורתית, שמחפשת בית שיעניק לה חום ואהבה לכל החיים.
מישקה: חתולה רגישה שזקוקה לזמן כדי להתחיל לבטוח בבעלים שלה ולהיפתח אליו. כשהיא רוכשת ביטחון, נחשפות העדינות והחברותיות שלה.
קאיה: כלבה מעורבת בת שנה וחודשיים. חכמה, חברותית, אוהבת מאוד לשחק ולרוץ. מסתדרת עם כלבים, אך זקוקה לחינוך לצרכים ולעבודה על משמעת. כלבה בינונית-גדולה.
סוכר: כלבה מעורבת בת שבעה חודשים שאוהבת לשחק ולהתלטף, מסתדרת עם כלבים ואנשים. היא צריכה עבודה על משמעת וחינוך לצרכים. צפויה להיות גדולה בבגרותה.
אם אתם מעוניינים לאמץ אותנו, חייגו למספר 4553*.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו