אליאנה תדהר ממשיכה לטפח את הקריירה המוזיקלית שלה: חצי שנה אחרי שהוציאה סינגל בכורה בשם "ממכר", היא מוציאה סינגל חדש: "אהבה עיוורת". את השיר היא כתבה והלחינה ביחד עם בן זוגה לי בירן ועם ג'וני גולדשטיין - שגם אחראי לעיבוד ולהפקה המוזיקלית.
"זה שאני עושה מוזיקה זה לא שאני כאילו פוצחת פתאום בקריירת נגרות מפתיעה", צוחקת תדהר (28). "בכל פרויקט שבו לקחתי חלק עד היום, היתה מעורבת מוזיקה. יש אנשים בסביבה האישית שלי שמכירים אותי קודם כל ממוזיקה. זה נכון שהשתתפתי בפסטיגלים שמכוונים לילדים ולנוער, אבל מעולם לא כיוונתי את המוזיקה שלי לשם. אני מוציאה מוזיקה לכל מי שירצה לשמוע. ילדים ונוער צורכים מוזיקה היום כמו מבוגרים. אין את ההפרדה שהיתה פעם".
מילות השיר "אהבה עיוורת" מדברות על מערכת יחסים לא מאושרת, אבל בחיים עצמם תדהר ולי בירן הם פאואר קאפל של עולם הילדים והנוער, והם מתחזקים זוגיות מאושרת כבר ארבע וחצי שנים. השנה אף הודיעו על האירוסים שלהם.
"השיר הוא מכלול של סיטואציות שאני מניחה שכולם חוו לפחות פעם אחת", מסבירה תדהר. "להיות במערכת יחסים שיודעים שהיא צריכה להסתיים, ופשוט לא עושים את זה. לי זה קרה כמה פעמים. אולי לא רציתי להתעמת עם המציאות, העדפתי להישאר בנוחות שלי, פחדתי מהשינוי שפרידה יכולה להביא איתה, פחדתי לפרק. היו רגעים שאמרתי 'טוב, מחר, אפשר לדחות' ובסוף את קמה בבוקר ואומרת 'על מי אני עובדת? זה החיים שלי'. אז מבחינתי השיר הזה הוא כמו רגע השכמה שהיה לי במערכת יחסים, כזה שמאפשר להגיד 'היה טוב וטוב שהיה'".
בקליפ את ולי מגלמים בני זוג במערכת יחסים בעייתית.
"הבמאית של הקליפ, תום נשר (בתו של הבמאי אבי נשר - מ"כ), ואני ישבנו וחשבנו על רעיונות לתסריט. כשכתבנו אותו, הבנתי שלא בא לי לזייף עם אף שחקן אחר. רצינו להראות בקליפ מורכבות של מערכת יחסים. זה לא שכל הזמן טוב או לא טוב, זה מעין רכבת הרים. בעיניי לי הוא השחקן הכי מדהים בעולם, באופן אובייקטיבי, והוא בא בחינם", היא צוחקת. "החלטתי שאין לי סיבה לנסות לזייף את זה עם מישהו אחר. כיף לנו לעבוד יחד, אנחנו מופיעים יחד במופע של 'הכבש השישה עשר', שיחקנו בשתי סדרות יחד. החיים שלנו כל הזמן מתערבבים כי אנחנו באותו תחום, וזה הרגיש מאוד טבעי. כשייפתחו בתי הקולנוע צפוי לצאת הסרט שלנו, שכתבנו יחד ושאנחנו גם משחקים בו: 'פעם בחיים'".
מה עוד את עושה בימים אלה?
"אני מצטלמת לדרמה היומית החדשה של HOT, 'בעלת החלומות', שם אני משחקת דמות שהיא הכי רחוקה ממני שיכולה להיות. הפעם אני מגלמת את הרעה, ומבחינה פסיכולוגית זו הדמות הכי מטורפת שיצא לי לגלם".
מתחילים לדבר על הפסטיגל הקרוב. נראה אותך שם שוב השנה?
"אין עדיין משהו בוודאות, אבל מבחינתי אם יש פסטיגל - אני לגמרי שם".
אפשר לשאול את השאלה הפולנית המתבקשת באשר לחתונה אחרי שהכרזתם על אירוסים?
"הקורונה יצרה דיליי מסוים, כמו אצל רבים אחרים, אבל אנחנו עובדים על זה. מתחילים לשבת על רשימות מוזמנים, חושבים אם בא לנו אירוע קטן או גדול. אנחנו לוקחים את זה לאט ובטוח".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו