על פי דיווח ב'קריירה דלו ספורט', מכבי פתח תקווה קרובה ליצא עוד ליגיונר ישראלי לאירופה. העיתון האיטלקי מספר הבוקר (שלישי) כי יובנטוס, אינטר, רומא, אתלטיקו מדריד ועוד שורה של מועדוני פאר ביבשת מעוניינות באורי עזו בן ה-16 שמשחק במחלקת הנוער של המלאבסים.
"רומא רוצה לצרף את עזו, אבל היא לא היחידה - חצי מהקבוצות ביבשת מעוניינות בו. הוא משך תשומת לב עוד כששיחק במכבי חיפה. היום הוא משחק במכבי פתח תקוה ונראה שבקרוב מאוד הוא יכבר ישחק במועדון אירופי גדול", נכתב. "מלבד רומא, גם יובנטוס, מילאן ואינטר הביעו עניין בשחקן. סוכנים רבים רוצים לייצגו", הוסיפו.
Pace
IG/ori_azo pic.twitter.com/hpbHkcm4Yf— 433 (@433) April 11, 2020
כמו כן נכתב בדיווח כי גם אתלטיקו מדריד לוטשת עיניים אל עבר הכישרון הישראלי שבקרוב יקבל דרכון פורטוגלי, אך רומא שצירפה בשנה שעברה את סוף פודוגרנו ממכבי חיפה, נראית הכי רצינית לגביו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו