המשחק המוקדם של הערב (ראשון) בליגת ה-NBA הפגיש את הטוענת לכתר האליפות ברוקלין נטס (16:34), עם יריבה חלשה ממנה בהרבה שהגיעה אחרי שישה הפסדים רצופים - שיקגו בולס (28:20).
אבל כנראה שהסגל החסר של ברוקלין, ששיחקה בחוץ ללא הכוכבים הגדולים קווין דוראנט וג'יימס הארדן, עזר לשיקגו למצוא את הדרך לעצור את רצף ההפסדים, ולנצח 107:115 בעיקר בזכות רבע שני נהדר של 18:32.

זאק לאבין הוביל את קלעי הבולס עם 25 נקודות ו-5 אסיסטים, תומאש סטורנסקי היה נהדר עם 19 נקודות ו-11 אסיסטים והתוספת החדשה מתחת לסלים - ניקולה ווצ'ביץ', שהגיע בטרייד מאורלנדו - קלע 22 נקודות והוריד 13 ריבאונדים.
בצד המפסיד, 24 נקודות ו-15 אסיסטים (!) של קיירי אירווינג לא הספיקו לנטס, גם לא 21 נק' של ג'ף גרין מהספסל. למרכוס אולדריג' תרם 11 ובלייק גריפין הוסיף 10 נק' ו-8 ריב'.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו