160 מיליון דולר בארבע שנים: ג'רו הוליידי האריך חוזה במילווקי

הבאקס כבר הבטיחו את הישארותם של יאניס אנטטוקומפו וכריס מידלטון, וכעת גם הגארד שהגיע בטרייד חתם על חוזה מקסימום ארוך טווח

צילום: EPA // הולידיי. הטריו ממשיך

מילווקי באקס שומרת על הכוכבים שלה. הערב (ראשון) דיווח שאמס צ'אראניה מ"האתלטיק" כי מילווקי סיכמה עם הגארד ג'רו הולידיי על הארכת חוזהו בארבע שנים. שווי חוזה המקסימום של הולידיי יגיע עד ל-160 מיליון דולר במהלך התקופה.

מאז הגיע בטרייד למילווקי בנובמבר, הולידיי השתלב בצורה טובה במערכת והביע רצון להתחייב לשנים הבאות על מנת להתחרות על האליפות. הגארד בן ה-30 הוא הקלע השלישי בטיבו בקבוצה עם 17 נקודות ו-5.4 אסיסטים בממוצע למשחק, והוא השני בליגה בממוצע החטיפות עם 1.8 למשחק.

הבאקס כבר החתימו לאחרונה את יאניס אנטטוקומפו וכריס מידלטון על חוזים לטווח ארוך ובכך הבטיחו את הישארות הטריו המוביל של הקבוצה לשנים הבאות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר