אלי אוחנה חזר לדשא: "חשוב לנו לשנות אווירה"

לקראת משחקי הפלייאוף התחתון, בבית"ר ירושלים ארגנו טורניר מיוחד, במסגרתו היו"ר עלה על כר הדשא בפעם הראשונה מזה שנים • משה חוגג לשחקנים: "תגמרו את זה מוקדם ונוכל כבר להתכונן לעונה הבאה"

צילום: באדיבות בית"ר ירושלים // אלי אוחנה עם המדים של בית"ר. הזכיר נשכחות

אלי אוחנה פרש ממשחק פעיל לפני קצת יותר מ-22 שנה, אבל היום (שני) כוכב העבר ויו"ר בית"ר ירושלים חזר לדשא וזה קרה במסגרת טורניר מקומי של הקבוצה. את האירוע ביקש לקיים הבעלים משה חוגג, על מנת לתת גם קצת אוירה חיובית, לפני פתיחת משחקי הפלייאוף.

הקבוצות, שנקבעו מראש, מנו 8 שחקנים, שניים מהם מההנהלה, כשכר הדשא בבית וגן חולק לשניים. בחצאי הגמר ניצחו הקבוצה של עידן ורד (צהובים) את זאת של אלירן עטר, וזאת של משה חוגג, מחוזקת במספר 11 המיתולוגי, אלי אוחנה, שעלה על כר הדשא בפעם הראשונה מזה שנים (הגמר הסתיים ב-1:1).

אלי אוחנה עם קבוצתו. חזר לשחק // צילום: באדיבות בית"ר ירושלים
אלי אוחנה עם קבוצתו. חזר לשחק // צילום: באדיבות בית"ר ירושלים

הבעלים משה חוגג סיכם את הטורניר החגיגי, שהסתיים בארוחת בשרים: "היה לנו חשוב לשנות אנרגיה, עשינו את זה ועל הדרך גם העלינו את אלי על כר הדשא. שיהיה לנו הרבה בהצלחה בפלייאוף התחתון. מקווה שתהיה תחושת פחות מתח, יותר שמחה, תגמרו את זה מוקדם ונוכל לשחק כדורגל משוחרר ולהתכונן לעונה הבאה".

משה חוגג בבית וגן. נמאס לו מהמתח // צילום: באדיבות בית"ר ירושלים
משה חוגג בבית וגן. נמאס לו מהמתח // צילום: באדיבות בית"ר ירושלים

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר