לאחר תקופה ארוכה של כישלונות מכבי ת״א ניצחה הערב (חמישי) בקובנה את ז׳לגיריס 81:88. עבור מכבי זהו רק ניצחון לשיפור מצב הרוח. מצד שני לז׳לגיריס ההפסד הוא מכה קשה לסיכוייה להגיע לפלייאוף. למכבי היה זה ניצחון אחרי 6 הפסדים מ-7 המשחקים האחרונים. לקבוצה הליטאית מנגד זה הפסד שישי ב-7 המשחקים האחרונים.
זה התחיל רע והסתיים טוב. מכבי ללא אות׳לו האנטר הפצוע התחילה את המשחק בפיגור 8:21. נייג׳ל הייז היה בערב מצוין עם 24 נקודות ו-8 מ-11 מהשדה, אבל בהמשך התברר שהוא קיבל מספיק עזרה מחבריו. מכבי חזרה לענינים והובילה 28:30 וירדה למחצית בפיגור 38:40.
המחצית השניה היתה שקולה ומכבי אחרי 2 שלשות במחצית הראשונה קלעה 7 בחלק השני של המשחק. במחצית הזו נכנסו אלייז׳ה בראיינט וסקוטי ווילבקין לעניינים כאשר דראגן בנדר מסיים כקלעי הבולט עם 16 וכריס ג׳ונס ממשיך לספק משחקים טובים (6 אסיסטים).
פחות מ-4 דקות לסיום הובילו המקומיים 72:79 וזה היה ניראה שמכבי בדרך לעוד הפסד. אז הגיעה הסיומת המצויינת של מכבי עם ריצת 2:16 עד הסיום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו