גל מחכה לתום: "סגרתי לנו וילה"

צפו: גברעם סיפרה ללירון ויצמן על התכנונים אחרי הגמר, כשמבחינתה ברור לה שחיימוב יזכה • ומה גילתה לינור סביניק?

גל גברעם, לירון ויצמן // גל גברעם, לירון ויצמן ,
גל גברעם, לירון ויצמן // גל גברעם, לירון ויצמן

גמר "האח הגדול" יערך הערב (שני) בהפתעה, כשששת הדיירים שנותרו בבית - זהבה, תום, אורן, אלמוג, ג'וזי וקארין - יגלו בשידור חי כי גמר התכנית מתרחש ממש כעת וכי אחד מהם עומד לצאת מהבית בקרוב כזוכה הגדול של העונה. דיירי הבית שכבר יודעים את מועד הגמר הם כמובן המודחים שצפויים גם להשתתף באירוע, וחלקם כבר מקדמים את המועמדים שלהם לזכייה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions off, selected

      התכנונים של גל לאחרי הגמר // צילום: מתוך אינסטגרם

      בלייב אינסטגרם שערכה אתמול (ראשון) המנחה לירון ויצמן, עלתה גל גברעם, צעירת המתמודדות בעונה הזאת, ולפני שהשיחה בכלל החלה מיהרה לקרוא לעוקבים להצביע לתום - אף שוויצמן ניסתה לעצור אותה, כדי לא לקדם מועמד אחד על פני אחרים.

      המנחה מיהרה להעביר נושא, ושאלה את גברעם אם יש לה ולתום תכניות ליום שאחרי. מתברר שיש כאלה באופק, וגברעם פרשה את התכנית: "הוא יוצא בעזרת השם המנצח, אנחנו נוסעים אליו הביתה ואז למחרת יש לו את הראיונות. אני בכלל חוזרת לצבא מחר, ואחרי זה בשישי-שבת סגרתי לנו איזו וילה כזאת, משהו רק שלנו, מבודד, באזור כפר סבא". תחי הרומנטיות - מי צריך את פריז כשיש את כפר סבא?

      בהמשך סיפרה גל שהיא ואמו של תום כבר דיברו על אירוח אופציונלי בליל הסדר, וגם רמזה בנוגע לשמלה שהיא עומדת ללבוש באירוע הגמר ("זה משהו שאף פעם לא לבשו"), והסכימה לגלות רק שדרור קונטנטו מעורב.

      בהמשך הצטרפה ללייב גם לינור סביניק (שעות ספורות לפני תאונת הדרכים שבה הייתה מעורבת), ששמחה לחשוף כי אמנם עדיין לא פגשה פיזית את רמי ורד שכזכור הודח במוצ"ש, אך הם כבר שוחחו בטלפון. היינו מאוד שמחים לדעת על מה - אם כי יש לנו כמה רעיונות בנושא.

       

      טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

      כדאי להכיר