המשטרה עצרה הלילה (רביעי) בתל אביב ילד בן 12 בחשד שתקף מינית מספר נשים ברחובות העיר. החשוד נחקר ובהתאם לצרכי החקירה וממצאיה האריך בית משפט לנוער את מעצרו.
ברוב המקרים, הילד חיכה ותיצפת. באחת הפעמים, החשוד תקף בת 12 שהלכה עם אחיה הקטן, הוא פצע אותה ותקף אותה מינית. מדובר בחמישה מקרים שונים בעלי אופי דומה.
חוקרי משטרה מתחנת יפו ניהלו במהלך השבועות האחרונים חקירה סמויה, שעניינה חשד לתקיפה מינית של מספר נשים על ידי אלמוני. החקירה נפתחה עם קבלת מספר תלונות בעלות מאפיינים דומים, מהן עלה כי על פי החשד בוצעו תקיפות מיניות, מעשים מגונים באלימות וחשד לניסיון אונס שביצע החשוד במספר נשים, בזמן שצעדו במקומות שונים בת"א.
חוקרי המשטרה ביצעו מגוון פעולות חקירה סמויות, לרבות תצפיות ומעקבים, לצד איסוף ממצאים שונים, ואמש עם קבלת דיווח במשטרה בגין חשד לתקיפה מינית נוספת כלפי נערה קטינה, הצליחו להתחקות אחר זהותו של החשוד בביצוע המעשים.
עו"ד עידית קן ציפור שמייצגת מטעם הסניגוריה הציבורית את הילד: "מדובר בילד צעיר מאוד שמכחיש את החשדות. אנו מצפים שהמשטרה תסיים את החקירה בהקדם כדי לצמצם את משך המעצר שהינו טראומתי עבור ילד צעיר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו