87 דקות לזהבי, 1:1 בין פ.ס.וו לפיינורד

לאחר שער יתרון של ברחאוס (15), מאלן השווה לאחר בישול יפהפה של גצה (38) • החלוץ הישראלי סיפק משחק סולידי • אייאקס ניצחה את זוולה 0:2 ופתחה פער של 8 נקודות בפסגה

צילום: אי.אף.פי // זהבי, הערב באיינדהובן מול פיינורד

ערן זהבי ופ.ס.וו איינדהובן עלו למשחק שלהם היום (ראשון) מול פיינורד בבית בידיעה שהוא קריטי מאוד במאבק האליפות. למרות הדריכות הגדולה, לצערם הם איבדו שתי נקודות חשובות ואייאקס שניצחה את זוולה 0:2 בקלילות, פתחה פער של 8 נקודות, בדרך ככל הנראה לתואר נוסף.

בדקה ה-15 פיינורד עלתה ליתרון. מהלך קבוצתי נהדר הסתיים בבישול של לואיס סיניסטרה לסטיבן ברחאוס שבעט נפלא מ-18 מטרים לרשת. בדקה ה-38 הגיע השוויון. מריו גצה רשם בישול יפהפה לדונייל מאלן, שהקפיץ מעל שוער האורחת וקבע את תוצאת המשחק. 

ערן זהבי שנחשב לשחקן החם ביותר של קבוצתו מאז החלה שנת 2021 סיפק משחק סולידי, סיכן פעם אחת את השער והוחלף בדקה ה-87.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר