עוד לילה מאכזב עבר על דני אבדיה, שלא מצליח להניע מחדש את עונת הרוקי ב-NBA שנראה כי מעט נתקעה לה בתקופה האחרונה. הישראלי של וושינגטון וויזארדס שותף הלילה רק 7 דקות בהפסד הדרמטי 111:110 לבוסטון סלטיקס אחרי סל ניצחון של ג'ייסון טייטום.
אבדיה - ששוב לא פתח בחמישייה - נקלע לבעיית עבירות מוקדמת, וכבר ברבע השני ספג עבירה שלישית וירד לספסל עד ליסום המשחק. את המשחק הוא סיים ללא נקודות (0 מ-1 מהשדה), הוריד ריבאונד אחד וחטף פעם אחת. זו לא הפעם הראשונה שהישראלי נמצא בסיטואציה כזו - רק לפני כמה ימים בהפסד ללוס אנג'לס קליפרס ביצע אבדיה 3 עבירות מהירות וחזר לספסל.
בניגוד לפעמים קודמות, הפעם המאמן סקוט ברוקס לא החזיר את אבדיה למשחק והוא סיים את חלקו ברבע השני. "היינו צריכים הגנה והיינו צריכים שחקנים שישמרו בלי לבצע עבירות", הסביר המאמן למה העדיף את אייזק בונגה על פני הישראלי. "יש לנו סגל עמוק של 15 שחקנים, כולם צריכים להיות מוכנים, הדקות לא מובטחות לאף שחקן. כל שחקן שעולה על המגרש צריך לשמור ואסור לבצע עבירות. העבירות אפשרו לסלטיקס ללכת לקו העונשין יותר מדי פעמים".

המאמן התייחס ליכולת של אבדיה: "דני שחקן טוב והוא יהיה שחקן מצוין. לאף שחקן צעיר זאת לא ליגה קלה, ויש מקרים שזה לא הלילה שלך. הפעם זה לא היה הלילה של אבדיה, ואולי בשלישי נגד ממפיס זה כן יהיה. שחקנים עוברים את זה. אנחנו כקבוצה זקוקים להגנה בלי עבירות. העבירות של דני לא הפסידו לנו במשחק, אבל היינו צריכים שינוי, ובונגה היה השחקן הבא ברוטציה".
בלילה שבין שלישי לרביעי (02:00 שעון ישראל) וושינגטון תארח את ממפיס גריזליס, ואבדיה יקווה להימנע הפעם מעבירות מהירות ואולי לצאת לדרך חדשה.