ארמניה בילפלד סחטה 3:3 מבאיירן מינכן

תחת שלג כבד, הבווארים הופתעו באליאנץ ארנה • באנגליה: צ'לסי גברה 0:2 על ניוקאסל, ווסטהאם הביסה את שפילד יונייטד

צילום: אי.פי.אי // שחקני בילפלד חוגגים, הערב באליאנץ ארנה

באיירן מינכן השלימה ביום חמישי האחרון את אחת השנים הגדולות ביותר בהיסטוריה של המועדון, אם לא הגדולה ביותר כאשר זכתה בגביע העולם למועדונים והשיגה את התואר השישי שלה ב-2020 לאחר ניצחון על טיגרס במשחק שנערך בדוחא. כמה ימים אחרי הבווארים חזרו לזירה המקומית והופתעו בבית עם 3:3 אדיר מול ארמניה בילפלד.

מישל ולאפ (9) ואמוס פייפר (37) העלו את האורחת ליתרון 0:2 במשחק שהתנהל תחת שלג כבד, רוברט לבנדובסקי (48) צימק וכריסטיאן גבאואר (49) העלה את בילפלד ל-1:3. אלופת גרמניה לא רצתה לרשום הפסד מביך ובזכות קורנטן טוליסו (57) ואלפונסו דייויס (69) בשער נדיר השוותה ל-3:3, תוצאה שנשמרה עד לסיום.

שחקני צ'לסי חוגגים, הערב בלונדון // צילום: אי.פי
שחקני צ'לסי חוגגים, הערב בלונדון // צילום: אי.פי

באנגליה, צ'לסי עלתה למקום הרביעי לאחר 0:2 על ניוקאסל בסטאמפורד ברידג'. אוליבייה ז'ירו (31) וטימו ורנר (39) כבשו לבלוז והעניקו לה ניצחון חשוב במאבק על הרביעייה הראשונה.

ווסטהאם צמודה לצ'לסי בטבלה עם אותו מספר נקודות (42) שכשרק יחס שערים מפריד בין השתיים. הפטישים גברו 0:3 קליל על שפילד יונייטד. דקלאן רייס בפנדל (41), איסה דיופ (58) וראיין פרדריקס (96) כבשו.

בספרד, אתלטיק בילבאו הביסה בקלילות את קאדיס בחוץ עם 0:4. אלכס ברנגר עם צמד (5, 29), אונאי לופס (16) ואיניאקי וויליאמס (52) כבשו לבאסקים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר