בקליבלנד החליטו הערב (שני) להקפיא לחלוטין את אנדרה דראמונד עד שתימצא לו קבוצה חדשה. המשמעות: הקאבס יעניקו את המושכות לג'ארט אלן, שיהיה כעת הגבוה הבולט של הקבוצה.
עוד מדווח כי הקאבס יעשו את כל המאמצים להעביר את דראמונד בטרייד עד תום מועד ההעברות לקראת סוף חודש מרץ ולפחות על פי דיווח ב"דה אתלטיק" טורונטו כבר נכנסה למשא ומתן על שירותיו של אחד הסנטרים הבולטים בליגה, שבין השאר נבחר פעמיים למשחק האולסטאר.
עוד מדווח כי דראמונד ימשיך להתאמן עם הקבוצה עד שיימצא לעצמו חלופה מתאימה, אך לא ייקח חלק במשחקים זאת לאחר שהתקבלה החלטה כי לא יהיה ראוי להעניק לשחקן כה ותיק ומוכח רסיסי דקות בלבד. יצוין כי חוזהו של הסנטר, שמרוויח כמעט 29 מיליון דולר לעונה, אמור להסתיים בסוף העונה הנוכחית.
Raptors and Cavs are in "active talks" on a potential Andre Drummond deal to the Raps, per @ShamsCharania pic.twitter.com/l6duMrU2cy
— Bleacher Report (@BleacherReport) February 15, 2021
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו