אחרי הקטטה: אלונה ברקת עקצה את יעקב שחר

לאחר האירוע המכוער בסיום הדרבי החיפני, בעלי ב"ש הגיבה בציוץ בטוויטר נגד בעלי מכבי חיפה: "מעניין כמה כרטיסי טיסה יונפקו עכשיו" • כזכור, שחר טען בראיון שהיה "נותן סטירה" לשחקנה של הפועל באר שבע ז'ווסוואה ו"שולח אותו בטיסה" לאחר תקרית היריקה עם ריקן

אלונה ברקת ויעקב שחר. הודעת גינוי משותפת, צילום: אלן שיבר

סוגרת חשבון: בעלי הפועל באר שבע, אלונה ברקת, עקצה אמש (רביעי) את בעלי מכבי חיפה יעקב שחר אחרי הקטטה בסיום הדרבי החיפני (0:2 למכבי על הפועל). 

"מעניין עכשיו כמה כרטיסי טיסה יונפקו", צייצה ברקת בטוויטר והוסיפה אימוג'י קורץ. ברקת התכוונה לדבריו של יעקב שחר בתקשורת לאחרונה לפיהם צריך לשחרר את שחקנה הזר של באר שבעה ז'וסוואה בשל תקרית היריקה עם אבי ריקן.

בראיון לתוכנית הספורט של 102FM בהנחיית אופירה אסייג ואייל ברקוביץ' שחר נשאל מה היה עושה לו שחקן שלו היה יורק והשיב: "נותן לו סטירה חזקה ושולח אותו למטוס הביתה”.

הקטטה בסיום הדרבי של חיפה // צילום: מאור אלקסלסי
הקטטה בסיום הדרבי של חיפה // צילום: מאור אלקסלסי

כאמור, בסיום הדרבי התפתחה קטטה מכוערת בהשתתפות כמה משחקני שתי הקבוצות וחמישה מהם אף הורחקו. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ממנהלת הליגות נמסר: "מנהלת הליגות מגנה את אירוע האלימות שהיה בסיום משחק הדרבי החיפאי הערב. אנו מצפים משחקני הקבוצות ובעלי התפקידים לנהוג באופן ספורטיבי במהלך המשחק ובסיומו ולא להרוס את חווית המשחק, במיוחד בימים אלו, בהם יושבים מאות אלפי אוהדים בבתים וצופים במשחק בשידורי הטלוויזיה".

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר