וילאש בואש קיבל את מבוקשו ופוטר ממארסיי

אחרי שקשר סלטיק הוחתם בקבוצה בניגוד לרצונו, המאמן דרש לעזוב במסע"ת דרמטית: "לא רוצה אגורה. תנו לי ללכת" • במועדון הגיבו: "סנקציות אפשריות יינקטו כנגדו"

צילום: אי-אף-פי // אנדרה וילאש בואש. יודע להפתיע

כצפוי, אנדרה וילאש בואש ומארסיי כבר לא. המאמן הפורטוגלי קיבל הערב (שלישי) את מבוקשו, כשפוטר מהמועדון אחרי שבשעות הצהריים כינס מסיבת עיתונאים דרמטית בה הצהיר על רצונו לעזוב באופן מידי.

"אני רק רוצה לעזוב את מארסיי", אמר הפורטוגלי לפני מספר שעות "אין לי שום דרישות. אני לא רוצה שום דבר מההנהלה. לא כסף ולא שום דבר אחר אלא רק לעזוב. לא רוצה אגורה, אני רק רוצה ללכת בעקבות מחלוקות מקצועיות מול ההנהלה".

כאמור, במארסיי קיבלו החלטה כי הפרידה בלתי נמנעת ולפחות על פי הדיווחים בתקשורת הצרפתית, הכעס של המאמן התעורר אחרי שהקשר אוליבייה נצ'אם מסלטיק הוחתם בקבוצה, בניגוד גמור לרצונו. "הודעתי שאני בכלל לא מעוניין בשחקן הזה", הטיח בואש במסיבת העיתונאים.

אז לפני שעה קלה פורסמה הודעת הפיטורין הרשמית מהמאמן בן ה-43, שהספיק לאמן גם בצ'לסי, טוטנהאם, זניט ושנגחאי הסינית. "המועדון מודיע רשמית על פיטוריו של אנדרה וילאש בואש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"ההחלטה הפכה לבלתי נמנעת עקב הפעולות האחרונות של המאמן, שפגעו ישירות במועדון ובעובדיו. לא ניתן להטיל ספק בהשקעות של המועדון בחלון ההעברות הנוכחי, סנקציות אפשריות יינקטו כנגד המאמן העוזב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר