שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

הערב ביורוליג: מכבי ת"א תצא מהמאזן השלילי?

הצהובים דרוכים לקראת המפגש מול פנרבחצ'ה בטורקיה (20:00) • כריס ג'ונס: "משחק חשוב מאוד למאבק על הפלייאוף" • טיילר דורסי: "אני מרגיש את המשחק, מה שההגנה תיתן לי - אני אקח"

צילום: אלן שיבר // ג'ונס. "צריכים להביא יותר אנרגיות" ,
צילום: אלן שיבר // ג'ונס. "צריכים להביא יותר אנרגיות"

מכבי תל אביב דרוכה לקראת המשחק החשוב הערב (שלישי, 20:00) באיסטנבול מול פנרבחצ'ה שניצחון בו יחלץ אותה ממאזן שלילי לראשונה מאז המחזור השני.

פרט לעומרי כספי שנותר בישראל בשל הווירוס ממנו הוא סובל, סגל מלא צפוי לעמוד לרשות הצוות המקצועי במשחק בסינאן ארדם ארנה.

"אנחנו צריכים להיות פיזיים ולהגיע מוכנים להילחם", אמר טיילר דורסי לקראת המשחק, "זאת המטרה שלנו. לא לעשות עבירות, אבל להיות פיזיים ולשחק עד לסף של העבירה". 

דורסי בניצחון על ריאל. "צריכים להגיע מוכנים להילחם" // אלן שיבר

הגארד התייחס לגישה בה הוא מגיע למשחקים: "אני לא מגיע למשחק עם מטרה לעשות משהו ספציפי, כי אני חושב שהדבר העיקרי הוא להרגיש את המשחק. מה שההגנה תיתן לי, אני אקח. כל משחק הוא שונה מקודמו".

חברו לקו האחורי כריס ג'ונס הוסיף: "זה משחק חשוב מאוד, בעיקר לקראת סוף העונה והמאבק על הפלייאוף. זו ליגה נהדרת והקבוצות מתאימות את עצמן לשינויים. אנחנו צריכים אינטנסיביות, לשים לב לפרטים ולהילחם ביחד כקבוצה. צריכים להביא יותר אנרגיות ממה שהבאנו בפעם הקודמת שפגשנו אותם". 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר