בשבוע שעבר יובנטוס הפסידה לאינטר בדרבי ד'איטליה ובתקשורת האיטלקית החלו להספיד את הגברת הזקנה, למרות השליטה האבסולוטית שלה בסרייה אה ב-9 השנים האחרונות.
למרות הלחץ והתחושות הקשות על כך שנכנעו לנראזורי, שחקני הזברות התעלו באמצע השבוע, זכו בסופר קאפ לאחר ניצחון על נאפולי והיום המשיכו במגמת השיפור וגברו 0:2 על בולוניה.
השער הראשון של המארחת הגיעה בדקה ה-15. ארתור בעט כדור חזק מ-20 מטרים, כדור שטוח שפגע בירדי שחאוטן והמשיך לפינה של לוקאש סקורופסקי. בדקה ה-71 הגיע שער של עוד שחקן שהגיע הקיץ ומתגלה כמו בינגו - ווסטון מקני. חואן קוודראדו הרים קרן מצד ימין ומצא את ראשו של האמריקאי שנגח נהדר לפינה השמאלית של לוקאש סקורופסקי.
ביום רביעי ייפגשו אנדראה פירלו וחניכיו את ספאל במסגרת רבע גמר הגביע האיטלקי ובשבת ייצאו למשחק חוץ לא פשוט מול סמפדוריה.
שער של הירבינג לוסאנו אחרי 9 שניות, המהיר ביותר בתולדות נאפולי בסרייה א', לא בישר על המשך המשחק מול הלאס ורונה. הקבוצה של איוון ג'וריץ' לא התרשמה, ועם שלושה שערים הפכה את התוצאה וניצחה 1:3. לאציו – ססואולו 1:2.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו