איתי שכטר צפוי להמשיך במכבי ת"א עד לתום העונה

החלוץ שהיה מאוכזב ממעמדו לא יעזוב, ועשוי לפתוח בהרכב גם במשחק העונה • יונתן כהן, פשיץ' וגלזר בספק למכבי חיפה, בנוסף לדור פרץ שיחמיץ את המשחק בשל צהובים

צילום: עמי שומן // שכטר. ימשיך עד תום העונה

אחרי שפתח בהרכב של מכבי תל אביב והציג יכולת טובה בניצחון על מכבי נתניה (1:3), החלוץ איתי שכטר, שהיה מאוכזב ממעמדו בקבוצה, צפוי להמשיך בשורות האלופה עד לתום העונה.

שכטר, שבישל ליונתן כהן את השער הראשון של הצהובים, עשוי לקבל את הקרדיט בהרכב גם במשחק העונה נגד מכבי חיפה. זאת, לאור העובדה שאלכסנדר פשיץ', שלא היה בסגל אתמול, סובל מפציעה ונמצא בספק גדול להתמודדות ברביעי. 

יונתן כהן. בספק למשחק העונה // צילום: עמי שומן
יונתן כהן. בספק למשחק העונה // צילום: עמי שומן

ומה בנוגע לפציעתו של כוכב הקבוצה יונתן כהן? במכבי בטוחים כי החלוץ "ישחק אפילו עם הפציעה", אבל בשלב הזה עדיין לא ברור האם הוא יוכל לשחק בשל הפציעה בשריר הארבע הראשי, ואם לא יוכל לשחק נראה כי מתן חוזז או אלמוג כהן יחליפו אותו בהרכב. 

כהן ופשיץ' מצטרפים לקשר דן גלזר שסובל מפציעה בשרירי הבטן ובספק גדול למשחק מול הירוקים, שאותו כידוע יחמיץ הקשר דור פרץ, בשל צבירת צהובים. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר