בכר: "כולם יודעים שאצילי שחקן מצוין"

מאמן מכבי חיפה לפני המשחק עם בני סכנין במוצ"ש (20:00): "נרצה לשחזר את הכושר שהיינו בו לפני הסגר, הפעם המשכנו להתאמן" • היעדרותם של אבו פאני ורודריגס: "שחקנים אחרים ימלאו את מקומם" • היריבה סיכמה עם חלוץ ג'מייקני

צילום: מאור אלקסלסי // בכר. נרצה לשחזר את הכושר שהיינו בו ,
צילום: מאור אלקסלסי // בכר. נרצה לשחזר את הכושר שהיינו בו

לפני שהליגה נעצרה לפגרת סגר כפויה, מכבי חיפה איבדה נקודות לראשונה אחרי שמונה ניצחונות רצופים בתיקו מול הפועל ב"ש. במוצ"ש (20:00, ספורט 4) הירוקים יחד עם הרכש הטרי עומר אצילי, ינסו לחזור למסלול הניצחונות כשיארחו את בני סכנין, שסובלת ממכת קורונה גדולה.

המאמן ברק בכר אמר לקראת המפגש: "אני חושב שכל פגרה לגופה, זה נכון שבפגרה הקודמת, בסגר הקודם, חזרנו פחות טוב, אבל הנסיבות היו אחרות. אני חושב שאם בסגר הקודם הופסקו האימונים לגמרי, אז פה המשכנו להתאמן בשבועיים האלה וזה יוצא גם זמן יותר קצר, אז אני מאמין שלא איבדנו יותר מדי ונרצה לשחזר את הכושר שהיינו בו לפני היציאה לסגר הזה, בטח מהמחצית השנייה מול הפועל באר שבע”.

על הצטרפותו של עומר אצילי אמר המאמן: “קודם כל, עומר שחקן מצוין, את זה כולם יודעים. אני חושב שהסגל הקיים הביא אותנו לאן שהגענו ועומר אמור להשתלב ולהיות חלק מהקבוצה הזאת. היעדרותם של חוסה רודריגס ומוחמד אבו פאני? קודם כל הם שחקנים שכמו שאמרתי, יש להם חלק משמעותי באיפה שהקבוצה נמצאת היום, אבל ברגע ששחקנים חסרים יש שחקנים אחרים שאמורים למלא את המקום שלהם ואני בטוח שנעשה את זה בצורה הטובה ביותר”. 

אצילי באימון הבכורה // צילום: מכבי חיפה
אצילי באימון הבכורה // צילום: מכבי חיפה

בתוך כך, היריבה בני סכנין צירפה היום (שישי) את החלוץ הג'מייקני בן ה-29, דיין קלי. החלוץ סיכם לשנה וחצי ויחתום רשמית על חוזהו מחר. כמו כן, המגן הימני בן ה-20, מופלח שלאעטה, ששייך למכבי ת"א ושיחק בהשאלה בבית"ר ת"א/בת ים, הושאל לסכנין עד לסיום העונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר