דמי לובאטו וג'סטין טימברלייק בטקס ההשבעה של ביידן

את הטקס, שיתקיים בשבוע הבא וישודר בטלוויזיה, ינחה טום הנקס • עוד ישתתפו בו: ג'ון בון ג'ובי והזמר והיוצר האפרו-אמריקני אנט קלמונס

צילום: אי.פי // מיהרו להודות באינסטגרם. לובאטו וטימברלייק

ג'סטין טימברלייק ודמי לובאטו יופיעו בטקס ההשבעה של ביידן, שישודר בטלוויזיה במסגרת ספיישל בן 90 דקות.

את הטקס ינחה טום הנקס וייקחו בו חלק גם ג'ון בון ג'ובי והזמר והיוצר האפרו אמריקני אנט קלמונס

טקס השבעת הנשיא הבא של ארה"ב צפוי להתקיים ביום רביעי הבא, 20 בינואר, ובגלל מגבלות הקורונה ישודר כספיישל טלוויזיוני תחת השם Celebrating America. במסגרת הטקס יושבע ביידן בן ה־78 להיות הנשיא ה־46 של ארה"ב, ולצדו תושבע כסגנית נשיאה קמלה האריס בת ה־56 - שעושה היסטוריה כסגנית נשיא אישה ראשונה.

בחלק האמנותי של הטקס ישתתפו ג'סטין טימברלייק,  דמי לובאטו, ג'ון בון ג'ובי ואנט קלמונס, והוא יחלוק כבוד לאנשים בחזית המאבק בנגיף הקורונה.

"לכבוד הוא לי להופיע בטקס ההשבעה", כתבה לובאטו באינסטגרם, "נותרתי ללא מילים כשביקשו ממני".

טימברלייק כתב באינסטגרם: "יש לנו עוד דרך ארוכה לתקן, לשנות ולבנות מחדש את מה שהיה פה בארבע השנים האחרונות, אבל אנחנו בדרך".

בטקס ישתף טימברלייק פעולה עם קלמונס בשיר חדש של השניים בשם "Better Days" שנכתב במהלך הסגר. 


View this post on Instagram

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר