הפועל ת"א הובילה עלתה ליתרון מוקדם משער של גיל יצחק (4) אבל מ.ס. אשדוד הפכה עוד לפני הירידה למחצית. האדומים ספגו הפסד תשיעי העונה והם ממשיכים לבסס את עצמם במקום האחרון.
"באמת שקשה לי להסביר", אמר בסיום המאמן ניר קלינגר. "אבל זה שגיאות שאנחנו עושים, גם בדקות קריטיות, גם בגול השני, ממצב שלנו להבקיע אנחנו מפקירים ויוצאים למעבר ואני חושב שזה קצת השפיע על המוראל בתחילת המחצית אבל אחרי זה חזרנו למשחק".
העובדה שאשדוד שיחקה בסגל חסר מאוד עקב התפרצות קורונה, לא הפריעה להם לנצח את האדומים. "אני לא נכנס לעניין סגל חסר או לא, אשדוד שיחקה בהרכב חזק, גם אנחנו שיחקנו בסגל חסר, זה קורה, זה חלק מהקורונה", אמר קלינגר והוסיף: "אני עומד מול המצלמה ואומר – הקבוצה לא מספיק טובה. נעשו שגיאות, כולנו מבינים את זה, אבל אני יודע שנעשה הכל כדי לשפר את הקבוצה ולהפוך אותה ליותר אינטנסיבית".
על החתמה אפשרית של בן שהר אמר המאמן: "הלוואי, אבל זה מהלך לא פשוט. אנחנו בהחלט רוצים להביא עוד חלוץ, הקבוצה התחזקה בארבעה שחקנים עד כה, שחקנים טובים, שחסרים לנו בסגל הזה. הסגל שלנו גם היום היה מאוד קצר, בנוסף לעובדה שגוטליב לא משחק חמישה משחקים. אני מקווה שיצטרפו לפחות עוד שני שחקנים".

המאמן המנצח רן בן שמעון אמר: "הדבר הכי מעודד מהכל זה לראות את הקבוצה הזו מנצחת משחקים של אופי, לראות שחקנים מתעלים. גם בתוך כל הכיף הזה שנקרא מ.ס אשדוד יש כמה יחידים שבולטים, ננאד סבטקוביץ' לא התאמן כבר שבוע, הגיע למשחק הזה, פשוט להסיר את הכובע בפני המקצוענות האדירה שלו.
"אבל גם שחקנים אחרים שעשו מאמץ לא נתנו למצב להשפיע עליהם, באו למשחק הזה ונתנו את כל כולם. גם אם לפעמים היכולת הייתה פחות טובה, או יותר טובה. אבל בהחלט נתנו את הלב והנשמה, מתפתחת פה קבוצה ממש טובה שאפשר לסמוך עליה ונמשיך לעבוד קשה ולהתפתח".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו