למרות 60 נקודת של בראדלי ביל, וושינגטון רשמה לפנות בוקר (חמישי) הפסד שישי העונה, 141:136 לפילדלפיה. דני אבדיה רשם את משחקו החלש ביותר העונה, כששיחק 16 דקות בלבד, זרק רק פעם אחת מהשדה, הוסיף אומנם חסימה על ג'ואל אמביד, אך לא היווה פקטור של ממש בהתקפה של הוויזארדס.
האורחים, שחטפו 82 נקודות כבר במחצית הראשונה, דווקא עמדו בכבוד מול מוליכת המזרח, אבל אחרי סיום מותח נכנעו לאמביד, שהצטיין עם 38 נקודות ושלוש שלשות לא מפתיעות במיוחד.
Listen to what @RealDealBeal23 & @russwest44 had to say about what happened today in our nation's capital. pic.twitter.com/6OL8RxWoJq
— Washington Wizards (@WashWizards) January 7, 2021
אחרי המשחק, ביל, שסיים עוד משחק סולני עם 60 נקודות ב-20 מ-35 מהשדה, 7 ריבאונדים ו-5 אסיסטים, לא בדיוק התרשם מהשורה הסטטיסטית שלו והביע תסכול מהעבודה ההגנתית של קבוצתו. "כשאני מפסיד, לא אכפת לי משיאים כאלו. אני ממש לא מחשיב אותם", אמר בכעס, "אני לא בדיוק שם על זה. אפשר לזרוק מהחלון כל מה שעשיתי הערב, כי פשוט הפסדנו.
"אנחנו חייבים להשתפר בהגנה, אסור לנו להיות כך כך נאיביים. הייתי חייב לסיים יותר טוב את המשחק. זה לא הגיוני שנספוג כל כך הרבה נקודות ברבע אחד, 50 נקודות זה פשוט לא הגיוני. הם דייקו ב-60 אחוז מהשדה וב-62 אחוז מהשלוש. אי אפשר לנצח ככה משחקים".
המאמן סקוט ברוקס בסיום התייחס בסיום למשחק הלא משכנע של דני אבדיה ורוי האצ'ימורה:" נכון, ביום כזה הם לא יקבלו את הדקות הרגילות שלהם, אבל אני ממש לא מוותר עליהם. יש לנו את דני וברטאנס בעמדה 3, הם יחלקו בדקות. כל אחד צריך להיות מוכן לכל תרחיש. פילדלפיה קבוצה כישרונית בצורה מדהימה, אולי מדובר בקבוצה הכי טובה בליגה. ניסינו הכול מול אמביד, אבל זה פשט לא עבד".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו