צילום: אי-אף-פי // אלכסנדר לקאזט חוגג צמד עבור ארסנל, הלילה

השלישי ברציפות: 0:4 לארסנל מול ברומיץ'

קיראן טירני, בוקאיו סאקה וצמד של אלכסנדר לקאזט, סידרו לתותחנים עוד ניצחון, הפעם מרשים במיוחד • טוטנהאם חזרה למסלול הניצחונות עם 0:3 על לידס

אחרי שסגרה את העונה האזרחית הקודמת עם ארבעה משחקים ללא ניצחון, טוטנהאם חזרה הערב (שבת) למסלול עם 0:3 מרשים במיוחד על לידס יונייטד. התרנגולים של מוריניו צימקו את הפער ממנצ’סטר יונייטד לארבע נקודות כאשר בצד השני החבורה של ביילסה,  נעצרה לאחר שני ניצחונות רצופים.

הארי קיין הבקיע בדקה ה-29 את שער היתרון של טוטנהאם כאשר לא נכשל מהנקודה הלבנה ועל הדרך רשם לעצמו ציון דרך מרשים, כשהפך לשחקן הראשון בחמש הליגות הבכירות באירופה שבמאזנו דאבל דאבל של 10 שערים ו-10 בישולים.

אלכסנדר לקאזט חוגג צמד נהדר
אלכסנדר לקאזט חוגג צמד נהדר

כעבור 14 דקות, החלוץ הבלתי נגמר של התרנגולים בישל ליונג מין סון, שהעלה את מאזנו ל-12 שערי ליגה בליגה האנגלית. בדקה ה-50, הדרום-קוריאני הוסיף בישול משלו ומי שזכה בכבוד היה טובי אלדרווירלד, שכבש את השער השלישי, ולמעשה גם קבע את תוצאת המשחק הלא שקול במיוחד.

מוריניו מודה להארי קיין. בלתי עציר // צילום: אי-פי
מוריניו מודה להארי קיין. בלתי עציר // צילום: אי-פי

 

תאמינו או לא, ארסנל חיברה ניצחון שלישי ברציפות עם 0:4 מרשים במיוחד במגרשה הביתי של ווסט ברומיץ'. קיראן טירני (23) בוקאיו סאקה (28) וצמד של אלכסנדר לקאזט תוך 3 דקות (61 ו-64), סידרו לתותחנים ניצחון מרשים.

במשחקים נוספים: קריסטל פאלאס - שפילד יונייטד 0:2, ברייטון - וולבס 3:3, אברטון - ווסטהאם 1:0.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו