כוחות המשטרה חשפו הלילה (ראשון) אירוע רב משתתפים בניגוד להנחיות הקורונה באשדוד, כאשר יותר משלוש מאות תלמידות וצוותי הוראה מאולפנה בבית שמש התכנסו למסיבה באולם ספורט באחד מבתי הספר בעיר.
אשדוד: מאות תלמידות ומורות השתתפו באירוע באולם בית ספר בניגוד להנחיות הקורונה // צילום: דוברות המשטרה
צוותי משטרה שהוזעקו למקום הפסיקו את האירוע, רשמו קנסות בהיקפים של חמשת אלפים שקל למארגנות, ופעלו לפזר את החוגגות באוטובוסים לבתיהן.
בתוך כך, במסגרת פעילות שנערכה בסוף השבוע אותרה מסיבת רבת משתתפים בלופט ברח' האצ"ל בראשון לציון. כשהגיעו השוטרים למקום גילו שאחת מהמבלות מעורפלת הכרה ונזקקה לטיפול רפואי. המסיבה פוזרה ונרשמו דוחות על סך 5,000 שקלים לתקליטן ולבעל המקום שגם זומן לתחנת המשטרה לשימוע.
במסיבה נוספת שהתקיימה בלופט בדרך המכבים בעיר, הבעלים של המקום נעל את המבלים בפנים על מנת למנוע מהמשטרה להיכנס. המבלים חולצו על ידי השוטרים והמסיבה פוזרה, ובעל המקום זומן לחקירה בתחנה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו