עכשיו תורו: הסקווש הישראלי הגיע לדובאי

קבוצה של שחקני סקווש בכירים, בהם סגן אלוף ישראל, השתתפו בסוף השבוע בתחרות היסטורית על אדמת האמירויות

צילום: מעיין לוי // ניר כהן וניר זוסמן על אדמת דובאי. משחק היסטורי

משחק היסטורי. קבוצה של שחקני סקווש בכירים מישראל, בהם סגן אלוף ישראל, ניר כהן ועוד שני שחקנים הנמנים עם נבחרת ישראל, השתתפו בסוף השבוע בתחרות סקווש בדובאי.

חשוב לציין כי זו הפעם הראשונה שמתקיימת אליפות מסוג זה על אדמת האמירויות. הקבוצה הייתה אורחת של מנהל הסקווש בדובאי, עבדול באסיט, שחקן ממוצא פקיסטאני.

את האירוע יזמה התאחדות הסקווש בישראל. אביב בושינסקי, יו׳ר ההתאחדות הביע תקווה שבכך תפתח הדלת לתחרויות נוספות עם מדינות ערביות נוספות ובראשן מצרים שבה נמצאים טובי השחקנים בעולם אך למרות השלום שיש למדינת ישראל עם מצרים, הללו נמנעים מלארח או להתארח בישראל

אריק קפלן, נשיא התאחדות "אילת": אנו מברכים את איגוד הסקווש בישראל על האירוע החשוב, שמהווה אבן דרך משמעותית עבור הספורטאים הלא אולימפיים בישראל. אנו בטוחים כי בקרוב נראה ענפי ספורט נוספים הפועלים תחת התאחדות "אילת", לוקחים חלק בתחרויות משמעותיות במדינות המפרץ, בהמשך לאירועים המכוננים של חתימת הסכמי השלום."

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר