התחלנו: פרטים ראשונים על האייפון 13 נחשפים

הדור הבא של האייפון, שיושק ב-2021, יגיע עם חיישן טביעות אצבע מתחת לתצוגה ומסכים חדשים • מה אנחנו יודעים כרגע על הדור הבא של סדרת הדגל של אפל?

אייפון 12 פרו // צילום: ינון בן שושן

אפל רחוקה מאוד מההכרזה על סדרת ההמשך למכשירי האייפון שלה, שצפויים להיחשף סביב חודש ספטמבר-אוקטובר של שנת 2021. עם זאת, הדבר כמובן מעולם לא עצר את הדיווחים והשמועות בנושא לצוץ – עוד לפני שמכשירים ראשונים הגיעו לישראל ולמדינות אחרות באופן רשמי.

דיווח חדש שמגיע מהאתר הדרום קוריאני TheElec, שנחשב לאמין בתחום, טוען כי דגמי הפרימיום בסדרה הבאה – iPhone 13 Pro ו-iPhone 13 Pro Max – יגיעו עם מסך OLED בעל לוח אחורי בטכנולוגיית LTPO ויציגו קצב רענון של 120 הרץ, כולל מצב Always On המוכר מהשעונים החכמים של החברה.

מסכים חדשים בדור הבא? אייפון 12 ו-12 פרו // צילום: ינון בן שושן
מסכים חדשים בדור הבא? אייפון 12 ו-12 פרו // צילום: ינון בן שושן

השמועה אומרת כי סמסונג ו-LG ימשיכו להיות הספקיות העיקריות של מסכי ה-OLED עבור אפל. כמו כן, כפי שנרמז בדיווח אחר, סדרת האייפון 13 צפויה לכלול סורק טביעות אצבע ביומטרי מתחת לצוגה, זאת בנוסף לזיהוי פנים (FaceID).

בתוך כך, אחרי שהסירה בסדרת האייפון 12 את המטען והאוזניות מהאריזות, נראה כי ענקית הטכנולוגיה צפויה לוותר גם על כבל הטעינה (USB-C Lightning) המצורף לקופסה, זאת על פי סקרי דעה ושביעות רצון בקרב הרוכשים של סדרת הדגל החדשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר