הלחץ עבד: הגיוס של טימוטי מוזי נדחה למרץ

בעקבות ההתערבות של שרי הספורט והפנים, שחקן הכנף של מכבי חיפה קיבל ארכה כדי להשלים את הליך אזרוחו וקבלת מעמד של ספורטאי פעיל

צילום: באדיבות מכבי חיפה // טימוטי מוזי. יתגייס בעוד שלושה חודשים ,
צילום: באדיבות מכבי חיפה // טימוטי מוזי. יתגייס בעוד שלושה חודשים

דקות לפני המשחק המוקדם בסכנין, במכבי חיפה נשמו הערב (שלישי) לרווחה כשהבינו כי גיוסו של שחקן הכנף, טימוטי מוזי נדחה לחודש מרץ.

ממכבי חיפה נמסר: "תודות למאמצים של ראשי המועדון מול שר הספורט חילי טרופר, שר הפנים אריה דרעי, סגן ראש מנהל  הספורט דודו מלכא ומנכ"ל ההתאחדות לכדורגל רתם קמר, נדחה גיוסו של טימוטי מוזי לחודש מרץ מתוך הבנה של הגורמים הרלוונטיים בצה"ל כי מן הראוי לתת למוזי להשלים את הליך אזרוחו ולקבל מעמד של ספורטאי פעיל לאחר זימונו הצפוי לנבחרת הצעירה".

אתמול עוד לפני הדחייה, השחקן היה אמור להתגייס לשירות קרבי כלוחם מעברים, לאחר שהליך קבלת ספורטאי פעיל והליך האיזרוח, עדיין לא הושלם. "אני הכי גאה בעולם להתגייס לצה"ל ולתרום למדינה", אמר מוזי, "במצב אחר הייתי עושה שירות קרבי, אבל אני שחקן כדורגל מקצועני, זו הקריירה שלי וגיוס כזה יפגע לי בקריירה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר