"מרגיש כאילו אנחנו לא מסוגלים להבקיע"

אחרי עוד משחק ללא כיבוש, בהפועל ת"א שוקלים לבצע שינויים • קוטליה, קופר ושחקנים נוספים עשויים לעזוב בינואר • קלינגר צפוי להעביר את המשחק הקרוב מול הפועל חיפה, גוטליב בספק עקב מתיחה

צילום: ברני ארדוב // אלטמן. ביטחון עצמי ברצפה

ההתקפה של הפועל ת"א המשיכה גם אמש (שבת) לתסכל את המאמן שלה ניר קלינגר אחרי עוד משחק ללא כיבוש. 5 פעמים ב-8 משחקים האדומים לא כבשו, פעמיים מתוכם בתיקו 0:0 (כולל אמש מול מכבי נתניה). "אי אפשר לנצח ככה משחקים" אמרו במועדון והוסיפו: "זה כבר לא העובדה שאנחנו לא מבקיעים, אלא זה שמרגיש כאילו אנחנו לא מסוגלים לכך".

בקבוצה סיפרו כי הבטחון העצמי של השחקנים ירוד מאוד אחרי המשחקים האחרונים. "עמרי אלטמן כבש בצרורות בעונה שעברה אבל משהו בו כבוי" סיפרו בהפועל, "קוטליה זה לא זה. חלק גדול משחקני החלק הקדמי שלנו לא מתאימים למועדון גדול כמו הפועל ת"א".

למרות המצב הקשה והתיסכול שהביע קלינגר אמש ("אני אתמודד עם המצב עד שיגידו לי אחרת"), נראה כי הנהלת המועדון שוקלת לבצע שינויים, אם כי כרגע לא ברור אילו. קלינגר צפוי בכל מקרה להעביר את המשחק הבא בסמי עופר מול הפועל חיפה. מאחורי הקלעים, קלינגר הבהיר לבעלים כי רכש נכון בינואר עבור החלק הקדמי, ישנה מבחינתו את המצב.

בינתיים, לאור המצב הכלכלי המורכב במועדון, לא ברור אם יגיע רכש בינואר. לקלינגר ברור כי יצטרך לשחרר שחקנים לשם כך. כפי שפורסם כאן, קוטליה ושחקנים נוספים, בהם הקשר ארמנדו קופר, עשויים לעזוב בינואר כדי לשחרר מקום בתקציב.

בתוך כך, הבלם אדי גוטליב בספק למשחק מול הפועל חיפה ביום רביעי עקב מתיחה, בגינה הוחלף במחצית השנייה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר