דייגו ארמנדו מראדונה הובא למנוחות

להלווייתו הגיעו רק בני משפחה ומספר מצומצם של חברים על מנת להיפרד מהאגדה בפעם האחרונה • מחוץ לבית העלמין המשפחתי נכחו עשרות אלפים

מראדונה מובא למנוחות // צילום: אי.אפ.פי // מראדונה מובא למנוחות  ,
מראדונה מובא למנוחות // צילום: אי.אפ.פי // מראדונה מובא למנוחות

ארגנטינה ממשיכה באבל: הלווייתו של כוכב הכדורגל האגדי ארמנדו דייגו מראדונה התקיימה הלילה (בין חמישי לשישי) בבית העלמין בלה ויסטה שנמצא במרחק של כ-40 קילומטרים מהבירה בואנוס אייריס.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions off, selected

      צילום: רויטרס

      דייגו ארמנדו מראדונה, מגדולי הכדורגלנים אי פעם, הלך ביום רביעי לעולמו כשהוא בן 60 בלבד לאחר שלקה בדום לב בביתו. חצי יממה אחרי, עשרות אלפים הגיעו לבית הנשיא, שם הוצב ארונו. בהמשך, להלווייתו הגיעו רק בני משפחה ומספר מצוצמם של חברים על מנת להיפרד מהאגדה בפעם האחרונה, כשמחוץ לבית העלמין הקטן שהו עשרות אלפים. 

      גם בנאפולי דייגו מככב ברחובות // צילום: אי-פי
      גם בנאפולי דייגו מככב ברחובות // צילום: אי-פי

      מוקדם יותר אתמול, בני משפחתו של מראדונה, חבריו הקרובים, חברי ילדות, שחקנים כדורגל פעילים, אייקונים מהכדורגל העולמי, ומפורסמים רבים הגיעו לחלוק כבוד אחרון לאגדה הארגנטינאית. גם שחקני בוקה ג’וניורס יחד עם קרלוס טבס הגיעו לבית הנשיא, כמו גם העמיתים לנבחרת המיתולוגית במקסיקו 1986.

      בבוקר יום חמישי, בתקשורת בארגנטינה התעסקו בפארסה משפחית שהתפתחה סמוך לבית הנשיא כאשר האקסית של דייגו מראדונה, רוסיו אוליבה לא הורשתה להיכנס להיפרד מבן זוגה לשעבר. ככל הנראה, גרושתו של דייגו ומספר נציגים נוספים מהמשפחה הקרובה, מסרבים שאוליבה תיכנס לפרידה אחרונה.

      העימותים מול המשטרה // צילום: אי-פי
      העימותים מול המשטרה // צילום: אי-פי

      "כאב לי מאוד כשלא אפשרו לי להיכנס", התראיינה האקסית בדמעות לטלוויזיה, "אני חושבת שכולם נכנסו, חוץ ממני. הם לא רק פגעו בי - הם פגעו גם בדייגו. זו בושה גדולה. אני אשתו האחרונה ואף אחד לא מבין את זה. רציתי רק להגיד לדייגו שלום".

      israelhayom

      הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

      להצטרפות

      בתוך כך, גם האפיפיור פרנציסקוס, אבל על מותו של מראדונה. באתר של הוותיקן נכתב הספד קצר: "האפיפיור יזכיר את דייגו בתפילותיו, כפי שעשה בימים האחרונים, כאשר נודע לו על מצבו הבריאותי. האפיפיור זוכר בערגה ובחיבה את כל פגישותיו עם מראדונה בשנים האחרונות".

      טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

      כדאי להכיר