עומרי כספי: "הייתי ממש עם דמעות בעיניים"

פורוורד מכבי תל אביב התרגש מחזרתו למגרשים אחרי כשנה של היעדרות: "עברתי שנה ארוכה של חוסר ידיעה", "אנחנו בתהליך ולא נמהר, כי אני רוצה לשחק כל העונה"

צילום: אלן שיבר // כספי. "התרגשות גדולה לחזור"

עומרי כספי חזר אתמול (שני) למגרשים אחרי היעדרות בת כשנה כששותף 11 דקות בניצחון של מכבי תל אביב 75:81 על הפועל חיפה.

"התרגשות גדולה", אמר כספי לאתר הרשמי של הקבוצה, "מהבוקר של המשחק, דרך מנוחת הצהריים, התדרוך האחרון של המאמן ובטח העלייה למגרש. הייתי ממש עם דמעות בעיניים. תמיד מרגש לעלות לפרקט בהיכל, אבל ההתרגשות השלמה תהיה כשההיכל יהיה מלא ב-11 אלף צופים עם כל הטירוף".

"עברתי שנה ארוכה של ניתוח וטיסות וחוסר ידיעה, ובסופו של דבר להגשים את המטרה עורר אצלי הרבה התרגשות", הוסיף השחקן, "נכנסנו לתהליך ואנחנו בונים את זה שלב-שלב, ואנחנו לא רוצים למהר. אני רוצה שאני אוכל לשחק כל העונה, בטח בשלבים החשובים, ולכן ניקח את זה צעד-צעד".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר