אבדיה: "ידעתי שיש הפתעות"

לאחר שעשה היסטוריה ונבחר במקום ה-9 בדראפט, הכישרון הגדול הבטיח: "תהיו בטוחים שאני אוכיח את עצמי ואתן 100%"

צילום: אודי ציטיאט // אבדיה, הבוקר בת"א

מספר שעות לאחר שנבחר בדראפט 2020 של ה-אן.בי.אי ע"י וושינגטון וויזארדס ועשה היסטוריה גדולה עבור מדינת ישראל, דני אבדיה ערך מסע"ת יחד עם סוכנו מתן סימנטוב, בה סיפר על התחושות, הציפיות ועל הגאווה העצומה שהוא מרגיש וכל כך שנבחר במקום יותר נמוך מהתחזיות שהיו בשבועות ובימים האחרונים.

היסטוריה כחול לבן: וושינגטון בחרה בדני אבדיה במקום ה-9 בדראפט ה-NBA // צילום: אודי ציטיאט

"אתה מחכה לכל בחירה, יש את הפרפרים בבטן ומחכה לשמוע את השם שלך, אין מה לעשות, זה מבאס, לא היו לי ציפיות, רק רציתי להיבחר לא היה חשוב באיזה בחירה, חיכיתי לסנריו הכי גרוע. בחירה 9 זה כבוד, הטופ 10 זה כבוד בשבילי ובשביל המדינה, אני מתרגש להתחיל מסע חדש", אמר אבדיה."אני לא חושב שבחירת דראפט תראה מה היכולות שלי ותראה איזה שחקנים יותר טובים ממני, כל קבוצה לצרכיה ואני מכבד את זה , תמיד הייתי מוכן להכל, תמיד ידעתי שבדראפט יש הפתעות. תהיו בטוחים שאני אוכיח ואשחק ב-100 אחוז, בתקווה שיום אחד הם יצטערו על זה", הוסיף.

אבדיה וסימנטוב, הבוקר בת"א // צילום: אודי ציטיאט
אבדיה וסימנטוב, הבוקר בת"א // צילום: אודי ציטיאט

על הציפיות מהקבוצה החדשה שלו אמר: "אני לא חושב על זמן משחק, חושב על איך אני אעזור לקבוצה להיות במאזן חיובי, אני אוהב לנצח משחקים וחי בשביל לנצח משחקים, אני אעשה הכל כדי לעזור לקבוצה לנצח משחקים, מקווה שבשנה הבאה לא יהיה מאזן שלילי, נלמד מההפסדים ונצא למסע שהוא כולו טוב. שמעתי לא הרבה עד עכשיו, מתוך ההיכרות הראשונית שלי, הצוות והמועדון נראה מדהים, דואגים לשחקנים שלהם, מראים אכפתיות, הם היו שמחים בשבילי, התרגשו בשבילי ומחאו לי כפיים, גרמו לי להרגיש בבית מהרגע הראשון. העיר מדהימה ממה ששמעתי, הבית הלבן, אני לא חושב על מה יהיה בקבוצה עוד, להיבחר בכל קבוצת NBA זו ברכה".

על הדרך ליום המרגש: "הילדות שלי תרמה לי מאוד, כל ההקרבה הזאת, שלא הייתה לי ילדות מלאה כמו כולם ,הייתה שווה את הרגע ,את הגאווה של ההורים, של המדינה, של הסוכנים שלי, של האנשים שהיו חלק מההצלחה הזאת. אני עוד אקריב המון בקריירה, רוצה להגיד לילדים שלא לוותר, יהיו רגעים קשים וזה מבאס לפעמים, אבל זה שווה את זה, עושים את המקסימום ובסוף קוטפים את הפירות".

אבדיה וסימנטוב, הבוקר בת"א // צילום: אודי ציטיאט
אבדיה וסימנטוב, הבוקר בת"א // צילום: אודי ציטיאט

סוכנו של אבדיה, מתן סימנטוב: "אני מאושר עבורו, יודע שבמשך חצי שנה האחרונה, הדראפט היה אמור להיות ב-16 ביוני, זה זמן לא הגיוני לספורטאי לשמור על עצמו ולהתאמן בלי מסגרת, הוא הוכיח שהוא ספורטאי אמיתי. שמח שהגענו לרגע הזה, אבל זו רק ההתחלה, זו תחילת הדרך בליגה חדשה, חובה ההוכחה היא על דני. מקווה שהקבוצה תיתן לו את הכלים להצליח".

עוד הוסיף סימנטוב: "הקבוצה רצינית לגבי דני, הם לא ציפו לקבל את דני בבחירה שהם קיבלו, הם קפצו על המציאה. את הפידבקים כבר קיבלנו לתחילת סוף הבחירה הקודמת. אני שמח שדני הגיע לשם, כי הדבר החשוב שתהיה למערכת מחויבות כלפי דני. הוא יכול לקחת את הקבוצה הזאת לפלייאוף או יותר מזה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר