בית"ר ירושלים: שי קונסטנטין הורחק משני משחקים בפועל

המגן קרא לשופט לירן ליאני "ליצן" במהלך משחק אימון ונענש על ידי בית הדין של ההתאחדות • במהלך הדיון התנצל: "מצטער על המקרה, זה לא יחזור על עצמו" • בנוסף, השחקן ספג עונש הרחקה משלושה משחקים נוספים על תנאי וקנס בסך 500 שקלים

צילום: אלן שיבר // קונסטנטין. התנצל על המקרה

מגן בית"ר ירושלים שי קונסטנטין הורחק על ידי בית הדין של ההתאחדות לכדורגל משני משחקים בפועל, לאחר שקרא לשופט לירן ליאני 'ליצן', במשחק אימון נגד הפועל כפ"ס.

כמו כן, המגן ספג עונש הרחקה על תנאי משלושה משחקים נוספים וקנס בסך 500 שקלים. השחקן יחמיץ את המפגש נגד מכבי נתניה, שממילא לא היה יכול לשחק בו בשל פציעה בקרסול, ואת המשחק של קבוצתו נגד מכבי פתח תקווה.

קונסטנטין הודה במהלך הדיון כי טעה והתנצל על כך בפני השופט וסיפר בנושא: "את הטעות הבנתי כשזה יצא לי מהפה. מיד לאחר סיום המשחק ניגשתי ללירן ליאני והתנצלתי על המעשה. אנחנו מכירים והוא אישר שאף פעם לא קורים לי דברים כאלה. אני מצטער על המקרה וזה לא יחזור על עצמו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר