למרות הפציעה: מקל יגיע לבועה בוולנסיה

הרכז צפוי להצטרף לסגל לקראת המשחקים בספרד בסוף החודש על אף שהוא מחלים בימים אלה מקרע קטן בשריר • אם ייעדר, פניני צפוי להחליפו בתפקיד הקפטן

צילום: עודד קרני // מקל. מצטרף לנבחרת בוולנסיה

הפתעה בנבחרת ישראל: גל מקל הודיע לאנשי הנבחרת כי הוא מתכוון להגיע לבועה בוולנסיה למרות הפציעה ממנה הוא מתאושש בימים אלה.

כזכור, ביום רביעי האחרון הודיעה מלאגה כי הרכז סובל מקרע קטן בשריר וייעדר בין שבועיים לשלושה, ובנבחרת כבר השלימו עם העובדה כי השחקן לא יעמוד לרשות הצוות המקצועי. בשל כך הופתעו לקבל אתמול מסר ממקל כי הוא רוצה להגיע ואם ירגיש טוב באימונים ישמח להיות בסגל לצמד המשחקים מול ספרד ופולין במוקדמות אליפות אירופה 2022.

אם בסופו של דבר השחקן יהיה כשיר הוא כמובן ימשיך לשמש כקפטן הנבחרת, אך כפי שכתבנו אם לא יוכל ליטול חלק במשחקים, מי שככל הנראה צפוי להחליפו בתפקיד הוא גיא פניני.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר