ב־2018, לאחר שדונלד טראמפ פרש מהסכם הגרעין עם איראן, שאותו הוא כינה "העסקה הגרועה אי פעם", נשבע מנהיג איראן האייתוללה חמינאי, שאיראן לא תיכנס לעולם לדון מחדש על הסכם גרעין עם ארה"ב.
האיראנים כבר מבינים שאם טראמפ ייבחר מחדש, אולי לא תהיה להם ברירה אלא לנהל מחדש מו"מ עם ארה"ב. על סמך הצהרותיו האחרונות, כולל כמה שנאמרו במהלך טקס חתימת ההסכמים בין ישראל לאמירויות ובחריין, נראה שטראמפ להוט לחזור לשולחן המו"מ. הוא עשוי לנסות לקבל אישור מהסנאט (67 קולות) ולהפוך את העסקה לאמנה, והוא עשוי גם לדרוש תמיכה ישראלית.
צילום: רויטרס
ביידן, אם ייבחר, צפוי לנהל מו"מ מהיר על עסקה חדשה עם איראן, בעזרת האירופאים. כמה מיועציו הפיצו מסמכי עבודה, שמהם עולה הרצון לחזור בהקדם להסכם דמוי JCPOA שנחתם ב־2015. יש אפילו דיבורים על חזרה מיידית לעסקת הביניים מ־2013, כמחווה של רצון טוב, תוך כדי ניהול המו"מ. נראה שיועצי ביידן לא למדו מהטעויות במו"מ הקודם. מסמכי העבודה שלהם נוקטים שפה דומה להפליא לשפה ולדרך של ממשל אובאמה. אין זה פלא: רובם היו שם. על פי הסימנים, ביידן יציע הקלה מיידית ומראש בסנקציות כדי לפתות את איראן לחזור לשולחן, מבלי לקבל כלום מאיראן בתמורה. זה היה רעיון גרוע ב־2013 וב־2015. זה יהיה בעייתי לא פחות ב־2021. מאז יציאת ארה"ב מההסכם ב־2018, המשטר האיראני עוסק בסחיטה גרעינית, מעשיר אורניום מעבר למותר ובאתרים אסורים, מתקין צנטריפוגות חדשות, כולל מתקדמות, משפר מאמצי מחקר ופיתוח, ונוקט צעדים מסוכנים אחרים.

הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית (סבא"א) פרסמה כמה דו"חות המביעים את דאגתה מהתהליך, בגיבוי הממצאים שנתפסו על ידי המוסד במהלך הפשיטה על ארכיון הגרעין הסודי בטהרן. עם זאת, הקהילה הבינלאומית לא הצליחה לקבל החלטות כלשהן או לנקוט פעולה מעשית. האירופאים, שסירבו להכיר בכך שאיראן לא עומדת במחויבויותיה הגרעיניות, תרמו לכך רבות. האיראנים, מנגד, שיחקו היטב בקלפיהם והצליחו לדחות קבלת החלטות חשובות לאחר הבחירות באמריקה.
לא משנה מי ינהל את המו"מ, הסכנות ברורות. לאיראנים היסטוריה מרשימה של "מריחת" עמיתיהם לשולחן המו"מ. מנהלי המו"מ האמריקנים לא ניצלו יתרון מובנה שהיה להם, ולא למדו מהעובדה שהנשיא רוחאני פירט את אסטרטגיית הפעולה שלו בספרו מ־2010. הטעויות הקשות, שהניבו לאיראן הסרת סנקציות מסיבית לצד הגבלות חלקיות שתוקפן קצר מאוד, הבהירו זאת היטב.
הסכם חדש, אם יהיה, חייב לטפל מהשורש בכל חולשות הליבה של עסקת הגרעין. אסור בשום אופן שנקבל עוד מאותו הדבר עם שיפורים קלים. ההסכם חייב לכלול תנאים ברורים כך שהעמימות שאפיינה את העסקה לא תימשך. העסקה חייבת לכלול את סיום תמיכתה של איראן בטרור, בחוסר היציבות האזורית ובפעילויות שליליות אחרות. כל הנושאים הללו באים לידי ביטוי בצורה ברורה בתוכנית "12 הנקודות" של מזכיר המדינה פומפאו.

הסכם חדש חייב לכלול טיפול בכל שלושת האלמנטים של תוכנית הגרעין הבלתי חוקית של איראן: חומר בקיע, פיתוח מערכת הנשק ואמצעי הנשיאה. לקחי העסקה מצביעים על כך שקשה מאוד להגדיר מגבלות ולפקח על פיתוח מערכת הנשק, לכן נדרשת תוכנית מקיפה, שתסגור את כל הפרצות ותתמקד גם בפעילותו הקודמת של המשטר.
אמצעי הנשיאה, בעיקר טילים בליסטיים וטילי שיוט, דורשים יותר מאשר ניסוח מעורפל בהחלטות מועצת הביטחון. אסור שההסכם יוגבל רק לעצירת פיתוח טילים המסוגלים לשאת ראש נפץ גרעיני. ייצור חומרים בקיעים (אורניום ופלוטוניום), והטכנולוגיה הכרוכה בכך, חייבים להיות אסורים לחלוטין ומנוטרים על ידי סבא"א. עסקה חדשה תוכל להיחתם רק לאחר שהמשטר יודה בהפרות הקודמות וידווח על מלאי החומרים והציוד שהיו לו. גם אז, זה לא יהיה מספיק, ה־JCPOA כלל הסרת המגבלות לאחר כעשור. בהסכם חדש המגבלות חייבות להישאר לעשרות שנים.
אומרים שהסכם כזה לעולם לא יתקבל על ידי טהרן והסכמה לתנאיו היא שוות ערך להחלפת המשטר, מכיוון שהוא יפעל בניגוד למטרות "המהפכניות" של הרפובליקה האסלאמית. אולי, אבל זה לא אומר שנשיא אמריקני, רפובליקני או דמוקרטי, צריך להסכים לפחות מכך.
לא משנה מי ינצח בנובמבר, חייבת להיבנות מראש "חומת סנקציות" שלא יהיה קל להפיל. הסנקציות האלה צריכות להתבסס על פעילויות הטרור האיראניות, הפרת זכויות אדם והתנהגות תוקפנית ולא רק על הפרות הגרעין.
קיים סיכון שכל ממשל אמריקני יעסוק בעדיפות בהתמודדות מול סין ולאחר מכן מול רוסיה וצפון קוריאה, מה שיציב את הטיפול באיראן בעדיפות נמוכה יותר. זה עלול להכין את הקרקע לעסקת גרעין הרבה פחות מחמירה. יש לעשות הכל כדי להימנע מכך.
יועצי ביידן רמזו כי הוא עשוי להסיר מיידית את הסנקציות על איראן. חלק מהם סבור כי הקלה בסנקציות תסייע להגיע להסכם ובלעדיו ניגרר למלחמה, אך זו פשוט טעות. הסנקציות יכולות להוביל להסכם הנכון ולמנוע מלחמה. אין ספק שאיום צבאי אמין הוא הכרחי; בלעדיו האיראנים לא יבואו לשולחן מוכנים לנהל מו"מ אמיתי.
תומכי ההקלות בסנקציות מאמינים כי אפשר להחזיר סנקציות במהירות אם יהיה בכך צורך, מכיוון שהחברות האירופיות יעדיפו את הגישה לכלכלה האמריקנית על פני זו של איראן. זה לא כל כך פשוט. הוספה והסרה של סנקציות תבלבל את השותפים של ארה"ב ואת השוק. כפי שלמדנו, אין סיכוי שהאירופאים (שלא לדבר על הרוסים או הסינים) יסכימו ל"קווים אדומים" קשוחים, כאשר איראן תבחן את הקהילה הבינלאומית. ושלא יהיה ספק, היא תבחן.
הכותב הוא תא"ל (מיל') ופרופסור אורח בפקולטה לאווירונאוטיקה וחלל בטכניון ועמית בכיר ב־FDD (קרן להגנה על הדמוקרטיות). כיהן כיועץ לביטחון לאומי של ראש הממשלה נתניהו וכראש המל"ל בפועל טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו